Blogolj!
2016.08.09.

Még ha most el is kalandoznak gondolataink az olimpia apropóján, azért ne felejtsük el, hogy ezekben a pillanatokban is migránsok ezrei özönlenek Európa felé.

Seregeik Soros szervezeteinek segítségével újra és újra megtalálják a német jóléti állam minden segítségét, legyen az pénz, szállás, élelem, munka. Ja, a munkát nem, mert a munkához vagy képzetlenek, vagy egyáltalán nem is akarnak dolgozni.

Miután, mint a leggonoszabb sáskák, felélték és elpusztították országaikat.

Miután mindent és mindenkit eladtak és elárultak, ezután Európára kezdték fenni a fogukat.

A halálba taszították és besózott földé tették a világot maguk körül, ahol a keresztényeknek az írmagját is kiirtották ott már nem lesz felemelkedés, nem lesz élet és nem lesz semmi, ami az értelemről tanúskodna.

De mielőtt talán még a megölt testvéreik testéből lakmároztatok volna (reméljük nem), valakinek eszébe jutott, hogy Európában még vannak vágóhídra küldhető fehérbőrű egyedek és megindultak mind, mint a vérre kiéhezett vámpírok.

De belőlünk nem esztek, az én véremet ti nem veszitek, és ha kell a saját kezemmel ölöm meg azt az úgy nevezett menekültet, amelyik ebben az országban terrortámadást hajt végre.

Ha most mi, amíg még élünk és tehetünk a migráció megállításért, nem cselekszünk és nem állunk bele a problémába, akkor lehajtott fejű birkák módjára önként fogunk a vágóhídra vonulni.

Tehát az első lépés, amit mi is megtehetünk, hogy az erőszakos betelepítés ellen indított népszavazásra egy emberként elmegyünk és egy emberként nemet mondunk.

Aztán majd meglátjuk.

2016.07.30.

Mi csak adunk a beözönlőknek, ha nem adunk, akkor elveszik… akár az életünket is.

Az iszlám nevében és szájukon a prófétájuk nevével mészárolnak le mindenkit, aki nem a hitük szerint él és gondolkozik.

De szinte mindegy nekik, hogy kit ölnek meg – gyereket, nőket, férfiakat, öregeket – csak a halál arasson, és a félelem uralkodjon felettünk.

Széttárt kezű hazug politikus nyilatkozza, hogy a terrorizmussal kell – KELL! – innentől együtt élni és hozzá kel szokni a sokasodó halálos áldozatok véres képeihez.

Ha eddig nem volt nyilvánvaló, hogy a keresztények elpusztítása a cél, akkor annak az idős katolikus papnak a halála (lemészárlása) egyértelművé kellene, hogy tegye.

De tovább megyek, Normandia szimbolikus hely az ott történt második világháborút megfordító partra szállás miatt, most már a kereszténység elleni háború fricskája.

Az európai politikai elit egyre csak ismételgeti önmagát – megoldjuk, befogadjuk, elosztjuk –, de nem akarnak hathatós megoldást kidolgozni. Vagy ami még rosszabb: van, aki kidolgozta, de tőle még egy pohár vizet sem fogadnának el.

Merkel, aki a szívébe zárta az összes menekültet, azt gondolja, hogy ő egész Európán uralkodik, és ezért minden migráns elfér az otthonainkban.

Ha kell akkor erőszakkal, de minimum zsarolással, el akarja érni, hogy az az 5-600 millió migráns itt legyen otthon még akkor is, ha ez a föld már mások otthona.

Magyarország népszavazást tart a kötelező betelepítés ellen, amit az országunk árulói bojkottálnak.

Ez a népszavazás az európai vezetők többsége szerint csak egy elhaló nyöszörgés egy kis ország részéről – szerintünk pedig egy csatakiáltás Európa és a kereszténység összefogásának lehetőségére.

És ezt a csatakiáltást mindenki hallani fogja!

2016.07.26.

Amerika a demokráciaexportja mellé még egy óriási ötletet adott Európának, az úgynevezett tervezett elavulást.

Miben mutatkozik ez meg?

A fogyassz, vásárolj többet, ha kell, ha nem – vegyél fel hitelt, vedd meg és menj tönkre!

De nem, nem mész tönkre, mert adnak egy új lehetőséget. Csak vegyél még!

És mindeközben megfeledkezünk arról, hogy Európa öregszik, hogy a gyereket nemzeni kell és nem vásárolni.

A mobiltelefonra még nem lehet, és sohasem lehet majd gyerekgyártó appot készíteni.

De most a merkeli baklövés – a migránsok meghívása korlátlanul – és Soros hatalomvágya és a pénz esztelen hajhászásának érthetetlen vágya táptalajt biztosít Európa tervezett elavulásának végrehajtására.

Mert ezt megtervezték egészen onnan kezdve, hogy keresztényeket gyilkolnak az igaz hit nevében.

Folytatva azzal, hogy az iszlám követői elözönlik a keresztény Európát.

És most már szisztematikusan, a saját országaikban gyilkolnak le keresztényeket válogatás nélkül.

Az orbáni hangok nem jutottak el az európai bürokraták füléig, de ha mégis, akkor azt is különleges szűrőkön keresztül, pont az ellenkezőjét állítva annak, amit mi elfogadhatónak éreztünk, gondoltunk.

Most, hogy napi rendszerességgel gyilkolnak a nem bevándorló igazhitűek, az európai elit által irányított és kézből etetett sajtó, szánalmasan gyorsan megkezdi a szerecsenmosdatást: nem migráns gyilkolt, nem migráns robbantott, nem migráns vágott szét öt embert stb, stb…

Igaz, a rák sem betegség, csak a sejtek elburjánzása a testen belül. Ami megöl vagy megölhet.

És ezt a rákot, az iszlám nevében gyilkoló terroristákat most az európai elitnek nevezett hígagyú barmok gyülekezete önként építi be Európa testébe.

Ami megöl vagy megölhet.

És ekkor elindult a tervezett elavulás

2016.07.22.

A magyarországi balliberális pártok az országunk eladására vagy még inkább az országunk átadására készülnek Soros és a vele egy követ fújó háttérhatalmaknak.

Az EU – élén Junckerrel –- megzsarol minket és minden egyes nem befogadott migránsra fejpénzt fizettetnének velünk.

Csak mert nem akarjuk a terrorizmust beengedni!

Ez egyenértékű lenne az ország eladósodásával és kivéreztetésével, amely a külföldi spekulánsok kezére játszaná Magyarországot.

Az itthoni ballibek segédkezet nyújtanak az idióta Juncker-féléknek, akik Soros gazdasági terveit akarják ráerőltetni minden ellenálló országra, azokra, akik a migránsok erőszakos befogadását elutasítják.

Lassan egy újabb szabadságharc felé sodródunk, ahol egyaránt kell a szövetségeseinkkel és az ellenségeinkkel harcolnunk.

Nehezen értik meg a magyar miniszterelnök terveit, melyek Európa fennmaradásának – lehetséges és számunkra elfogadott– egyfajta változata.

Az EP-ben a liberálisok olyan sarcra szavaztak, amely nem a magyarok felemelkedését, hanem inkább az elpusztítását segíti elő.

Azt a pénzt, amelyet az erőszakos migráns betelepítés elutasítóinak be kell fizetniük az EU kasszájába, azt a magyar állampolgárok adójából kell befizetni.

Tehát az általuk nagyon preferált téma –  egészségügy – koporsójába most verik majd be az utolsó szögeket. Mert ha elfogadják az EU terveit, akkor nemhogy kórházra nem lesz pénz, de kenyérre sem és semmire sem.

De a libsiknek ez a tervük!

A tönkretétel, mint a nagy elődöknek, a kommunistáknak.

2016.07.07.

A ballib migránssimogatói nem értik a kvóta-népszavazás lényegét.

Ez a szavazás, gondolkodásuk szerint,  semmire nem kötelezi Brüsszelt és értelmetlen konfrontációnak tartják, amely támadási felületet adhat a továbbiakban.

De amennyiben sikeres lesz a népszavazás - és az lesz! -, akkor a ballibek végre meglátják, hogy valójában egy jó darabig nem kerülhetnek a hatalom közelébe sem.

És ettől nagyon, de nagyon félnek.

Ezért nem akarják a népszavazást.

De itt egyszerűen nem csak arról van szó, hogy ez egy olyan kötelező betelepítés kierőszakolása, amelyre senki, de senki az égvilágon nem adhat felhatalmazást a magyar népen kívül.

Hanem Brüsszel túlhatalmáról szól és arról, hogy nem csak Brüsszel Európa!

Érti a jobboldal azokat a fogalmakat, hogy keresztényi meg humanitárius és befogadás. Azt viszont nem érti, hogy ha te nem akarsz valamit, akkor miért akarják helyetted mások eldönteni, hogy ebben az országban mi és mikor történjen.

Ha holnap a Brüsszelnek szüksége van a Balatonunkra, akkor írnak egy komolynak látszó dokumentumot és abban közlik, hogy miután a Balaton Európa része, ezért a vizünket kiszivattyúzzák, mert vannak olyan régiók ahol nagy a szárazság vagy valami…

És persze mivel mi nagyon keresztények és nagyon humánusak vagyunk oda is adjuk európai közösségnek és persze a befogadott migránsoknak is.

És még mit akarnak tőlünk?

Itt szép zöld legelők vannak és sok természetes víz és egyáltalán egy élhető klíma, de mindezeket adjuk a migránsoknak, mert ők nem lehetnek boldogok a saját országaikban?

Asszonyainkat, lányainkat, a házunkat, a vérünket?

2016.07.03.

Végre elérte a célját az alkoholista és a kriptaszökevény zsaroló páros.

Lecserélhetnek egy keresztény országot egy muzulmánra.

Anglia Törökországra való lecserélése az unióban Soros barátunk remek ötlete lehet.

Ne csodálkozzunk azon, hogy a nemzetek nemzetekben gondolkoznak és nem egy globális, arc nélküli európai fogyasztói társadalomban.

Zsarolják és megfélemlítik a tagállamokat, minden önálló hatalmat megpróbálnak megnyirbálni és erőszakkal beolvasztani egy Európai Egyesült Államokba.

De ez nem fog menni!

A Brexit óta sokasodnak azok a hangok, amelyek ettől az arctalan, szürke uniótól távolodni akarnak, ahol meg akarják őrizni a nemzeti értékeket és nem kérnek a mindent egyformára csiszoló unióból.

Soros törekvései, hogy Magyarországot és egyáltalán a renitens V4-eket kitegye az unióból – de legalábbis gazdaságilag megingassa – egy hihetetlen aljas törekvés.

Arra hivatkozva, hogy minket is befogadtak az unióba – mintha ez egy kegy lenne és nem egy nehéz csatlakozási folyamat, ami ráadásul hatalmas üzlet is… – milliárdokat akar elvonni a támogatásainkból és/vagy migráns adót akar fizettetni velünk egy nonszensz.

Németország és Franciaország egy új országot akar létrehozni, amely már nem nemzetekből állna, hanem a nemzetek arctalan tömegéből.

Ahol nem létezne magyar zászló, hanem amerikai mintára csak egy csillag jelezné talán az országot az unió zászlaján.

Mindent a migránsok kedvéért tesznek ma Brüsszelben és sajnos a libsik asszisztálnak hozzá, csak azért, hogy az Orbán kormányt és a V4-ek kormányait populistának és kirekesztőnek állíthassák be.

Ma és holnap, de még holnapután sem késő tiltakozni és a népszavazásunkkal az erőszakos betelepítés ellen felemelni a hangunkat.

De ha nem tesszük, akkor a Soros-, Juncker-félék a magyar nép nyom nélküli eltűnését fogják okozni.

2016.06.26.

A Brexit egy kiáltás, egy sikoly, egy vészharang arról, hogy az angolok nem látják Európa jövőjét a migránsok tömege mögött.

Nem látják, hogy ez mekkora előny az életükben, ők csak az látják, hogy az országukat elözönlik a migránsok és mindent elvesznek, amiért ők megdolgoztak és valójában az övéknek kéne lennie.

Az uniós vezetők feltétel nélkül és tálcán adják át a migránsoknak Európát és azt a jólétet, amelyet megteremtettünk.

Halálra ítéltek és Soros-féle spekulánsok kezére játszanak nemzeteket Európában.

Nem kéne hagynunk!

A népszavazásunk forduló pont és ügydöntő lehet Brüsszel vaskalapos bürokratáinak.

Nem kell, hogy kilépjünk az unióból, de kell, hogy meghallják a szavunkat és az összes másodlagosnak ítélt nemzetéit is.

Nem kérünk az erőszakos betelepítésből és nem kérünk Brüsszel halálos csókjából sem!

Ezután egy új Európát kell építenünk, egy újszövetséget, ahol a külső határok védelme fontosabb, mint valaha.

Ahol a szabad mozgás csak az európai állampolgárokra vonatkozik és nem a migráns hordákra.

Ahol nincsenek no-go zónák, és nem akarnak fegyverkezni az emberek, mert nem félnek a lehetséges terrortámadásoktól.

Jövőnket a saját kezünkbe vehetjük és talán lassan bezáródnak a migránsoknak meghagyott kiskapuk is.

Európa nem átjáróház, nem valamiféle segélyszervezet a migránsoknak – ezt a világot kő kemény munkával és lemondással építettük fel.

Magunknak!

2016.06.19.

Meddig és miért tűrjük a ballib mocskolódó megnyilvánulásait a magyar foci és a magyar miniszterelnök tekintetében a médiában?

Ez nem a miniszterelnök, hanem egy csapat győzelme, de mert Orbán személyesen tekinti meg a magyar meccseket és szurkol a csapatnak, el akarják hitetni velünk, hogy ebből propaganda lesz.

Diktátorról beszélnek, aki a háza mellé is egy stadiont építetett, aki stadionokat építettet minden olyan üres helyre, ahova a ballibek plázákat akartak.

Mert ugye kenyeret és cirkuszt a népnek.

Most a magyar válogatott franciaországi labdarugó Európa-bajnokságon való szereplése miatt a miniszterelnök néhány idióta, beteges gondolkodású, nem magyar érzelmű ember fröcsögő nyálának kereszttüzébe került.

Nem is értem ezt az egész fröcsögést, bár ez a csapat nem az aranycsapat, akinek a régi sikereiből éltünk idáig, mégis azt gondolom, hogy a lenézett és lesajnált országunknak sikerekre van szüksége.

És ez a siker most és ebben az időben születik, nem pedig „majd valamikor”.

Sajnos a ballib média arra készült, hogy egyetlen pont nélkül kullogunk haza és akkor majd nagyon neki lehet menni Orbán politikájának.

Úristen mi lesz most így veletek, ballibek?

Akkor lehetett volna csak igazán stadionozni és milliárdok elherdálásáról beszélni, noha az EB-n való szereplésünkhöz az égegyadta világon nem lett volna köze Orbánnak.

És ezt nem tudja megemészteni néhány nem magyar érzelmű és többnyire nem is Magyarországon élő hazug majom.

Majmok! Fogadjátok el és emésszétek meg: ma az itthoni és a magyarok lakta világban ez a siker minket büszkeséggel tölt el.

Ti pedig menjetek a picsába…

2016.06.11.

A háttérhatalmak hányingert keltő terve – hogy az európai ember langyos vízben pancsikoló püffedt testét felcserélje igazhitű és tiszta vérű emberre – lassan sikeres lesz.

Mert nem teszünk ellene semmit!

Nem tartjuk be az európai szerződést, amelyet Európa jobbá tételére és további felemelkedésünkre írtak és írtunk alá.

De semmit nem tartunk be, semmit nem veszünk komolyan, csak éljük tovább – homokba dugott fejjel – az életünket.

A magyar kormány felhívása és üzenete el kell, hogy érjen Európa elvakult és hitetlen vezetőihez.

Nem volt soha, semmilyen tervünk az Európára erőszakosan rátörő iszlám terrorizmus és a demokráciaexport nevű, energiahordozók megszerzésére irányuló katonai beavatkozások hatásai miatt kialakult migráns tömegek megállítására.

Már egy európai vezető belebukott a migránssimogatásba és a keresztényi könyörület teljesen kiforgatott szavaiba.

Amerika a kisded játékaival kiengedte a szellemet a palackból, amelyet most Európának kellene visszaterelnie és kitakarítania utánuk.

A magyar népszavazás, amely el fogja utasítani az országunkba erőszakosan betelepíteni akarók tervét, segíthet a többi hezitáló országnak dönteni.

De nehéz a dolgunk, mert a kereszténynek hívott pápa nem tesz a keresztények megmentésére egyetlen lépést sem.

Mert most is – mint ahogy a második világháború alatt – a Vatikán arannyal futtatott kupolái elvakítják és a vastag falak nem engedik át a keresztények jajkiáltásait.

Pedig ha senki nem tesz semmit, akkor Európában megint lesz holokauszt – csak ez most keresztény holokauszt lesz.

Lehet, hogy ez nem ma vagy holnap, hanem valamikor a jövőben történik, de remélem, én ezt már nem fogom megérni.

2016.06.03.

Mi készteti a világ jelenlegi és talán a jövőbeni vezetőit olyan hazugságokra és ferdítésekre, amelyek már a tragikomikum határait súrolják?

Merkel azt hazudja, hogy nem nézhette tétlenül a magyarországi menekültek fogságba ejtését és karanténba zárását, ezért kellett a migránsokat meghívnia.

Pluszban még lehazugozza a magyar miniszterelnököt azt állítva, hogy Orbán csak néhány ezer menekültről beszélt neki.

Miközben még a legszarabb portál – gondolok itt a Sorost mélytorkozó pénznyelő 444-re – is az írta meg, hogy napi 7-8-9 ezer migráns érkezik az országba.

És Mutti számára akkor derült ki, hogy milyen mérhetetlen mennyiségű bevándorló érkezik, persze, akkor, amikor már napok óta selfizett a sorban álló „menekültekkel” és még oda sem tudott elmenni, ahová a király is gyalog jár, vagy valami…

Clintonné pedig egyenesen az emberek arcába tolja, hogy a magyarok nekik, mármint az amerikaiaknak köszönhetik a szabadságukat.

Melyiket? A negyvennyolcast vagy az ötvenhatost?

És persze érdekes az is, hogy hatvan évig azt gondoltuk, hogy jönnek majd az ENSZ kéksisakosai és felszabadítanak minket, erre nem kiderül, hogy épp a szuezi csatornánál voltak építőtáborban?

Angela Merkel már most megkezdte a bűnbakkeresést és egy feláldozható európai országot jelölt ki magának, amely többszörösen és módszeresen az orra alá dörgöli – pusztán a létezésével –, hogy mekkora barom volt.

Az osztrákoknál már megoldódott a helyzet ott már egy idiótát elzavartak a picsába és most már nem szárnyas kapukat építenek, hanem simán lezárják a határokat és kiteszik a megtelt táblát.

Nem hiszem, hogy elfelejtette Merkel azt, hogy a nyugatnémet részre szabadítottuk a keletnémet testvéreit és nem érti, miért építünk kerítést, ha akkor mi voltunk azok, akik elvágtuk először azt az ominózus szögesdrótot.

De mindegy mit teszünk és mit nem az európai uniót alapító országok csak egy hulladéklerakónak nézik az országunkat és nekünk nem lehet beleszólásunk Európa jövőjébe és talán semmibe sem.

Egyébként itt jegyezném meg halkan, hogy ha a volt keletnémet régiókat sem tudták re-integrálni, akkor ezt a sok migránst, hogy a fenébe akarják majd.?Pedig ott szintén németül beszéltek.

Ezeket a cikkeket olvastad már?