Blogolj!
2016.04.09.

Az úszószövetség elnöke elhallgatja az úszók szövetségi kapitányának előéletét, és amikor ez a tény a széles nyilvánosság elé kerül, a szövetség elnöke – jó kommunista szokás szerint – összezárat a védelmére.

És még mit hallgatott el Gyárfás, milyen bűnöket söpörhetett még a szőnyeg alá?

Mennyi erőszakot és megaláztatást titkolhatott el?

Az aranyérem reményében milyen és mennyi bűn az elfogadható?

Gyárfás az úszósport Simicskája. A hatalom és a befolyás megszerzésére használt szövetséget a saját céljai szerint irányítja.

Megzsarolt edzők, sportolók és a sportban dolgozók kiskirálya összehív egy csapatot, akiket órákig tartó győzködés után arra kötelez, hogy kiálljanak egy elítélt ember mellett még akkor is, ha ez a saját életüket negatívan befolyásolja.

Elismerjük az eredményeit, de mi lett volna, mennyire tisztulhatott volna meg az úszás, ha ő soha nem mehetett volna lányok és fiúk közelébe?

Ennek az embernek a jelenléte még mindig a kommunizmus befolyását és jelenlétét mutatta és mindenki, aki őt bent tartotta ebben a közegben az a kommunistákat szolgálta.

A megtisztulás elkezdődött végre ott is, és remélem, hogy Gyárfás levonja a konzekvenciát és távozik, mert hazugságokkal, elhallgatásokkal és titkokkal nem lehet tiszta és fejlődő képes jövőt építeni.

Azok a fiatalok – de még inkább azok a szülők –, akik eddig az úszásban láttak egy életpályát, azok most csalódtak, hogy ennyi évvel a rendszerváltás után még mindig felbukkanhatnak a kommunista befolyás jelei.

A kommunista csontvázak előbb utóbb mindenhonnan ki fognak hullani.

Az összes bezárt szekrényből!

2016.03.25.

Semmi és senki nem pótolhatja az európai vezetők által csak „elenyésző veszteségnek” titulált emberek után maradt hatalmas űrt.

Nem vigasztalja az életben maradtakat a profilképek változása és a pray4belgium feltűnése és ismételgetése.

De nem vigasztal egy fohász sem, ha a katolikus pápa azt nem a keresztény európai üdvéért mondja el.

Az európai ember jól megtanulta a fájdalmas leckéket, amikor a G akár hányas csúcsok ellen tüntetőket a legkeményebben verték szét és zárták börtönbe.

Már nem tiltakozik az ellen, hogy a hatalmasok, az európai elitnek nevezett görények csak legyintenek az életére.

Mert Merkel és az ő hasonszőrű elvbarátai ránk, európaiakra szabadították az iszlám radikalizmust és kegyetlen követőit.

Lesznek még áldozatok – bár ne lennének,  de lesznek – és azoknak az áldozatoknak a kiömlő vére is hamar és ügyesen be lesz fedve vádakkal és terelésekkel és bűnbakokkal.

Mert most is – és majd később is – találnak bűnbakot, mint mindig.

Ők nem lesznek hibásak semmiben és semmiért, csak az európai ember, aki nem lát az általuk megálmodott jövőbe.

Nem elég az áldozatok mártíromsága és nem elég a hozzátartozók fájdalma, mert egy nagyobb és számomra érthetetlen cél mindent felül ír.

Egy háborúban…

Ezeket a cikkeket olvastad már?