Blogolj!
2016.05.21.

Soros szívügyének tekinti a muszlim betelepítést, mert egy számára előnyös pénzügyi akciónak tekinti, és eközben az sem zavarja, ha elpusztítja az általa semmibe vett európai értékeket.

Az európai bürokraták az ő javaslatára akarják megsarcolni azokat az országokat, amelyek elutasítják az iszlám terrorizmus térnyerését és ragaszkodnak a nemzeti identitásukhoz és nemzetük gyökereihez.

Nemtelen támadások sorozatát követte és követi el folyamatosan a magyar demokrácia ellen, mely már van annyira erős, hogy megvédje önmagát.

Minden eszközt megragad a támadásaihoz és még egy lefizetettet, erkölcsileg és emberileg is megbukott amerikai elnököt is felhasznál céljaira.

Hazug és ártalmas szavak hangzanak el egy olyan volt amerikai elnök szájából, aki Amerika egyik hatalmi jelképét − az ovális irodát – gyalázta meg.

Soros hazugságai mérföldkövek az Európát parancsára ellepő muzulmán tömegek elleni harc útján.

A magyar népszavazási kezdeményezés pedig egy olyan akadály, amelyet a Soros által irányított kvótapártiak minden eszközzel le akarnak dönteni.

A népszavazás az unió többi országának is példa és egyben egy fegyver is az elborult bürokraták ellen.

A magyarországi liberális oldal nemtelen beavatkozása a betelepítés elősegítésébe a baloldali vezetésű városok révén megengedhetetlen és elfogadhatatlan.

Hatalmas félreértésben vannak a liberális baloldal városvezetői, ha azt gondolják, hogy az emberek felhatalmazása nélkül fogadhatnak be igazhitűeket.

A júdáspénz elfogadását csak egyszer bocsátották meg…

Ezeket a cikkeket olvastad már?