Blogolj!
2016.06.19.

Meddig és miért tűrjük a ballib mocskolódó megnyilvánulásait a magyar foci és a magyar miniszterelnök tekintetében a médiában?

Ez nem a miniszterelnök, hanem egy csapat győzelme, de mert Orbán személyesen tekinti meg a magyar meccseket és szurkol a csapatnak, el akarják hitetni velünk, hogy ebből propaganda lesz.

Diktátorról beszélnek, aki a háza mellé is egy stadiont építetett, aki stadionokat építettet minden olyan üres helyre, ahova a ballibek plázákat akartak.

Mert ugye kenyeret és cirkuszt a népnek.

Most a magyar válogatott franciaországi labdarugó Európa-bajnokságon való szereplése miatt a miniszterelnök néhány idióta, beteges gondolkodású, nem magyar érzelmű ember fröcsögő nyálának kereszttüzébe került.

Nem is értem ezt az egész fröcsögést, bár ez a csapat nem az aranycsapat, akinek a régi sikereiből éltünk idáig, mégis azt gondolom, hogy a lenézett és lesajnált országunknak sikerekre van szüksége.

És ez a siker most és ebben az időben születik, nem pedig „majd valamikor”.

Sajnos a ballib média arra készült, hogy egyetlen pont nélkül kullogunk haza és akkor majd nagyon neki lehet menni Orbán politikájának.

Úristen mi lesz most így veletek, ballibek?

Akkor lehetett volna csak igazán stadionozni és milliárdok elherdálásáról beszélni, noha az EB-n való szereplésünkhöz az égegyadta világon nem lett volna köze Orbánnak.

És ezt nem tudja megemészteni néhány nem magyar érzelmű és többnyire nem is Magyarországon élő hazug majom.

Majmok! Fogadjátok el és emésszétek meg: ma az itthoni és a magyarok lakta világban ez a siker minket büszkeséggel tölt el.

Ti pedig menjetek a picsába…

2016.03.13.

Ma Magyarországon annyira elvakult a ballib oldal, hogy egyszerűen nem vesz tudomást semmi másról csak a – jellemzően általuk – hibásnak gondolt fideszes politikáról.

Nem érdekli őket, hogy mekkora fejlődésen ment és megy keresztül az ország. Hogy mit mondanak a külhoni gazdasági elemzők.

Semmi nem érdekli őket azon kívül, hogy árthassanak.

Ők annyira elvakultak, hogy – ha lehetne – forradalmat robbantanának ki és ehhez hívnák be a migránsok között megbúvó isis katonákat is. Nem kell nekik a haza biztonsága. Az a biztonság, ahonnan most mindent és mindenkit lehet gyalázni a „nem létező sajtószabadság” örve alatt.

Akár Orbán Ráhelt is.

Tóbiás József felesége tabu, de a miniszterelnök lánya már nem az.

Az a liberálisnak mondott oldal, amelynek az a vezető pártja, amely a tömegbe lövetett – mint MSZMP és mint MSZP (Gyurcsány) – az még véleményt sem mondhatna ma Magyarországon.

Annak az utódpártnak, amelynek nagy példaképeinek kezeihez annyi vér tapadt, az egyszerűen húzza meg magát és fogadja el, hogy Mao, Pol Pot és Kim Dzsongil népirtó és elnyomó rendszerének követőjeként és alkalmazójaként – kuss a neve.

Gyalázatos és gyomorforgató egynémely liberálisnak mondott újságíró tevékenysége ebben a nagy szabadságban.

Egy egész civilizációt készülnek eltaposni egy nem keresztény vallás nevében és nekik az a legfontosabb, hogy egy kismamát gyalázzanak.

Ez még akkor is undorító cselekedet lenne, ha történetesen ez a kismama éppen nem Orbán Ráhel lenne.

Ez a liberális szabadság?

Pfuj, én akkor nem kérek belőle!

2016.03.08.

Csak azoknak a balliberális nyomoroncoknak, akik most nagyon sietve elkezdték a magyar miniszterelnököt lehazugozni és hiteltelennek beállítva kijelentik, hogy a nemzeti média hamisítja a vétóval kapcsolatos híradásokat, na, azoknak javaslom a google használatát, de legalábbis valamiféle memóriajavító gyógyszert.

2016. február 11.

A Magyar Idők értesülései szerint Orbán Viktor tegnap, a frakcióülés kezdetekor elmondott értékelő beszédében Lillafüreden egy német-török titkos paktumról beszélt, melyről a miniszterelnök úgy tudja, hogy már megkötöttek, de egyelőre nem mernek nyilvánosságra hozni. Arról tájékoztatta a képviselőket, hogy a német és a török kormány alkuja most érkezett el a végrehajtás fázisába, Törökország pedig elérkezettnek látja az időt, hogy ezt kikényszerítse. A titkos megállapodás lényege az, hogy 4-500 ezer bevándorolót közvetlenül Törökországból az Európai Unió területére szállítanak, de nem csak Németországnak kellene befogadnia őket, hanem kötelező erővel szétosztanák őket a tagállamok között. Orbán Viktor a következő időszak egyik legfontosabb feladatának a török-német paktum elhárítását nevezte, és arról is beszélt, hogy meggyőződése szerint még ennek a titkos megállapodásnak az esetleges végrehajtása sem állítaná meg magát a példátlan méretű migráns-áradatot, így az egész „ostrom” még évekig sújtja majd Európát./MI/

Akkor most már látjuk mindannyian, hogy a vétó már ekkor megvolt.

Az lehet, és senki nem vitatja, hogy az EU csúcson nem csak Orbán Viktor mondta el, hogy nem fogja megszavazni-aláírni a direkt áttelepítési javaslatot, de ő már februárban elmondta, hogy mire készül Németország.

És – ahogy a fenti szövegből kiderül – ennek a paktumnak az elhárítása előlépett első számú feladattá.

Egyszer már leírtam Törökország zsarolja Európát, kevés lett nekik a 3 milliárd euró.

Hónapokkal előrébb akarják hozni a vízummentességet és az unióhoz való csatlakozási tárgyalások még gyorsabbá tételét követelik még.

Tegyük világossá, ha ezeket a terveket áterőszakolják Európán, akkor mi nagyon rábaszunk.

És mert a balliberális média örömtüzeket fog gyújtani, ezeknek a tüzeknek a fényénél láthatjuk majd hogyan masíroznak át rajtunk az iszlám fanatikusok ezernyi katonái.

2016.02.21.

Magyarországon csak kevesen tudnak a sorok között olvasni, de a balliberális oldalon meg aztán egyáltalán nem.

Szemére vetik Orbánnak, hogy aláírta azt az angolok álltál követelt – négy vagy szükség szerint hét éven át is korlátozhatják az unióból újonnan érkező külföldi munkavállalóknak járó, foglalkoztatással összefüggő juttatásokat – dokumentumot.

Csak az nem volt szó szerint oda írva, hogy menekült státusszal rendelkező – a gazdasági bevándorlókról nem is beszélve.

Mert amint ezt a státuszt megkapja, azonnal utazhat a schengeni határokon belül, vállalhat munkát és kaphatná a juttatásokat.

Azt nem lehetett oda írni, hogy ez természetesen nem vonatkozik a magyarokra, szlovákokra stb.

És itt a másik „nagy probléma”, hogy aláírta betelepítésről hozott korábbi döntést végrehajtásáról szóló rendelkezést.

Akkor mondom, mert a ballib közösség sem emlékezni, sem olvasni nem tud.

Negyvenezer menekült, mondom MENEKÜLT, nem gazdasági bevándorló és terrorista az unió területén való szétosztásról van szó, amiből ránk 1134 menekült jutott. Már ha egyáltalán tudja igazolni, hogy ő valóban menekült.

Én nem értem minek van egyáltalán a baloldalnak EP képviselője, ha csak baromságokat tud mondani.

Eddig azt vetették Orbán szemére, hogy szembe megy az unióval, most, hogy békét kötött, meg az a baj, hogy szarul köti azt a békét.

Még szerencse, hogy olyan szinten nincsenek jelen a politikában, hogy már akkor sem foglalkozik velük senki, ha kockás ingben mennek be a parlamentbe.

2016.02.14.

Hát, kérem, most vesztettem el a fonalat.

Évek óta mást sem lehet hallani a balliberális oldal szócsöveitől, hogy a Fidesz-kormány szétveri az oktatást, mert nem akar igazán tudás- és gondolkodás alapú oktatási rendszert.

Mert kis tudású és gondolkodásra képtelen szavazógépeket akar létre hozni.

Erre kiderül, hogy amit csináltak az pont ennek az ellenkezője.

A tanárok követelik, hogy csökkentsék a diákok kötelező óraszámát. Mert – mint mondják – elég lenne 3-4 óra a gyerekeknek.

Nem kell több, tényleg, így csak lesz majd olyan, aki a gimnázium végére talán megtanul helyesen írni.

Ekkor majd nem kell ponthatár, mert annyi írástudatlan gimnazista végez – ha egyáltalán –, hogy aki le tudja írni a nevét, az máris egyetemista-főiskolás lehet.

Természetesen ezzel egyenesen arányos a tanárok óráinak csökkenése, most 22 óráról beszélnek, de lesz ez még kevesebb is.

De, gondolom, ahogy csökken az óraszámuk, úgy csökken a fizetésük is.

Különben ne is 18 év legyen a tankötelezettség, hanem 22 és egyből mehet a sok nagy tudású a szalag mellé.

Követelik továbbá a kötelező tankönyvek eltörlését is. Meg azt, hogy radikálisan csökkenteni kell a tananyagot.

Tehát akkor, amikor a Fidesz-kormány meg szeretné erősíteni az oktatási rendszert, akkor a ballib okos tojások feltüzelik a tanárokat és kiderül, hogy nem az a baj, hogy szar az oktatás, hanem, hogy a tanárok nem akarnak tanítani, mert ezzel munka van és felelősség.

Nem kell kötelező tanterv meg tankönyv, mindenki taníthassa azt, amit akar – persze csak szigorúan 3-4 órában –, na, ekkor lesz a sok különböző igazság meg tudás, ami aztán arra vezet, hogy csupa olyannal leszünk körülvéve, akiknek a való világ számozva van.

Most komolyan: itt mindenki helikopter?

2016.01.14.

Európa átrendeződése és meghasonlása fájdalommal és kínszenvedéssel terheli az európai emberek mindennapjait.

Mert amit a szívükkel éreznek, és amit látnak az nem azonos a saját – keserű – tapasztalatukkal, és végképp nem azonos azzal, amit láttatni akarnak velük.

Hazugságokat, valótlanságokat, homályos és megtisztított információkat köpnek felénk a mindent megmagyarázó és elferdítő balliberális médiumokból.

Vezető liberális országok a demokrácia megnyirbálásának kiáltják ki a magyar kerítést és Schengen határainak bátor és precíz védelmét. Ezek azok az országok – és Európa legtöbb országa ilyen –, amelyek nem rendelkeztek tervekkel a migráció kezeléséhez.

Hatalmas erőket mozgósítottak Magyarország lejáratására, antidemokratikus, fasiszta, kegyetlen és szívtelen embereknek – különösen Orbán Viktort – mutatva bennünket.

Szemlesütve és megalázkodva kellett volna eltűrnünk ezrek-százezrek betelepítését, hogy mi is Párizs, Köln és a többi város erőszakhullámaival kerülhessünk be – akaratunk ellenére – a félelem és rettegés panteonjába.

De Magyarország nem ül fel az ámításnak és nem hisz a hazugságoknak.

Így Magyarország nem fog elveszni a balliberális ordasok között…

2016.01.12.

Az eddig is sejthető volt – talán még tudható is –, hogy az európai balliberális médiumok hazugok és kirekesztőek.

De azzal szembesülni, hogy a saját polgáraik ellen elkövetetett tömeges támadásokat különböző országokban, de különösen Németországban meg sem írták, sőt egyenesen meg nem történtté akarják tenni és elhallgatják az egyenesen vérlázító.

Ez a saját polgáraik semmibe vétele, egy olyan mérvű arrogancia, amely beírta magát a történelem lapjaiba.

Ezt, egy teljesen elvakult és hiteltelenné vált vezető parancsára cselekszik és tehetik továbbra is.

Nem mehetünk el amellett a tény mellett, hogy az események – a megfélemlítés –  elhallgatása szándékosak és kívánatosak a nemzetállamok megszüntetéséhez.

Ehhez asszisztál a balliberális média egész Európában.

A félelem erősödésével azt a hamis illúziót keltik a liberális médiumok és egyes európai vezetők, hogy csak egy közös Európai Egyesült Államokban van a jövő.

De ez egyszerűen nem igaz.

A nemzeti integritást nem lehet hazugságokkal felülírni.

De egyáltalán: a nemzettudatot nem lehet csak úgy megszüntetni.

Tulajdonképpen nem is várhattunk tőlük mást, mint azt, hogy az igazság ellenében egy hazug világkép színes álomvilágába ringassanak minket annak érdekében, hogy a migránsok legyenek az új állampolgárok, mert az igaziak, a jelen állampolgárai kezdenek tovább látni e színes képek mutatta világnál.

De mi lesz akkor, ha mindenki elkezdi látni az igazságot?

Akkor ott kő kövön nem marad…

Ezeket a cikkeket olvastad már?