Blogolj!
2016.04.03.

Lehetetlen megérteni a baloldal olyan próbálkozásait, amelyekkel azt a valótlanságot próbálják minden eszközzel és minden fórumon belénk sulykolni, hogy az Orbán-kormány azért jött létre, hogy ezt az országot kirabolja.

Érdekesnél érdekesebb történetekkel állnak elő, miközben mélyen hallgatnak arról, hogy az MSZMP a rendszerváltásnál az ország vagyonát a sajátjaként kezelve hogyan adta oda a kivételezett párttagoknak.

Az Orbán-kormány a felelőtlen kommunista vezetés és a szintén felelőtlen – de inkább a hozzá nem értő – kormányok sarát próbálja újra termő földdé varázsolni.

Az MSZMP – a gazdagok és még gazdagabbak pártja – visszasírja a kormányzását, mert a vérükben van a kizsákmányolás kényszere.

De most a baloldal teljesen elszabadult. A következő választás parlamenti helyeiért már most (!) egymásnak és a Fidesz-kormány torkának estek.

Mindent elkövetnek, hogy felmutassanak valami eredményt, ezért vaktában és senkit nem kímélve, mindenkit megtámadnak, akinek egy kicsit is köze van az elosztható forrásokhoz.

A legvadabb mégis az az önkormányzati képviselő, aki egy olyan százalékon álló párt képviselője, amit már akkor elfelejtettünk, amikor másodjára hallottunk róla.

Már az is erősen megkérdőjelezhető, hogy egy kábítószertermelő és azzal kereskedő ember, hogyan lehet egyáltalán képviselő, de tudjuk ezt be a demokráciának.

Viszont rajta erősen meglátszik a fű fogyasztása is.

Mindenféle kényszerképzetek és víziók gyötrik nap mint nap, amelyek valamiféle soha nem látott megváltóként mutatják önmagának önmagát.

Mindenhol korrupciót vizionál, minden a kormányhoz közelálló kezet egy húsos fazék nevű pénzes edény mélyén lát.

Persze önmagát a foltozott gatyájában képzeli el, amint valami isteni dicsfénnyel körülvéve megvédi Magyarország pénzügyi stabilitását.

Valaki elmondhatná neki, hogy bár a kendermag kiszórásában jeleskedett, sajnos az ország vezetéséhez ez édes kevés.

Inkább sodorjanak egyet Puklival!

2016.02.14.

Hát, kérem, most vesztettem el a fonalat.

Évek óta mást sem lehet hallani a balliberális oldal szócsöveitől, hogy a Fidesz-kormány szétveri az oktatást, mert nem akar igazán tudás- és gondolkodás alapú oktatási rendszert.

Mert kis tudású és gondolkodásra képtelen szavazógépeket akar létre hozni.

Erre kiderül, hogy amit csináltak az pont ennek az ellenkezője.

A tanárok követelik, hogy csökkentsék a diákok kötelező óraszámát. Mert – mint mondják – elég lenne 3-4 óra a gyerekeknek.

Nem kell több, tényleg, így csak lesz majd olyan, aki a gimnázium végére talán megtanul helyesen írni.

Ekkor majd nem kell ponthatár, mert annyi írástudatlan gimnazista végez – ha egyáltalán –, hogy aki le tudja írni a nevét, az máris egyetemista-főiskolás lehet.

Természetesen ezzel egyenesen arányos a tanárok óráinak csökkenése, most 22 óráról beszélnek, de lesz ez még kevesebb is.

De, gondolom, ahogy csökken az óraszámuk, úgy csökken a fizetésük is.

Különben ne is 18 év legyen a tankötelezettség, hanem 22 és egyből mehet a sok nagy tudású a szalag mellé.

Követelik továbbá a kötelező tankönyvek eltörlését is. Meg azt, hogy radikálisan csökkenteni kell a tananyagot.

Tehát akkor, amikor a Fidesz-kormány meg szeretné erősíteni az oktatási rendszert, akkor a ballib okos tojások feltüzelik a tanárokat és kiderül, hogy nem az a baj, hogy szar az oktatás, hanem, hogy a tanárok nem akarnak tanítani, mert ezzel munka van és felelősség.

Nem kell kötelező tanterv meg tankönyv, mindenki taníthassa azt, amit akar – persze csak szigorúan 3-4 órában –, na, ekkor lesz a sok különböző igazság meg tudás, ami aztán arra vezet, hogy csupa olyannal leszünk körülvéve, akiknek a való világ számozva van.

Most komolyan: itt mindenki helikopter?

Ezeket a cikkeket olvastad már?