Blogolj!
2016.01.06.

Megrökönyödve olvasom, hogy Kölnben, Hamburgban és Stuttgartban a menekültek nagyszámú csoportja rátámadt december 31-én este az önfeledten szórakozó emberekre.

Szándékosan lőttek petárdákat az emberek közé, hogy ezzel ráijesszenek a tömegre, amely így védtelenné vált és menekülni kezdett.

Különösen a nőkre utaztak, de volt ott vegyesen többféle bűncselekmény is.

Ez egy merénylet főpróbája volt, vagy csak egy megszokott szórakozás egyes népcsoportoknál?

A vadászat volt a próba, hogy meddig mehetnek el? És tovább is fognak menni.

Ha ezek az állatok nem petárdákat, hanem gránátokat hajigáltak volna az emberek közé, akkor sem lehetne megállapítani, hogy ki tette? Milyen népcsoport?

Az első szemtanúk még fekete és kevésbé fekete színű elkövetőkről szóltak. Aztán ez hirtelen valamiféle vakságba, de mindenképp emlékezetkiesésbe fordultak, mert már azt írják a néphülyítő balliberális lapok Németországban, hogy nem lehet megállapítani az elkövetők nemzetiségét.

És ezzel valójában nem is hazudtak nagyot, hiszen ott a magyarázat a közel egymillió menekült azonosítatlan és soha többé ki nem deríthető nemzetiségéről.

Megpróbálják ezt a szervezett és erőszakos cselekményt úgy bemutatni, mintha ez sima rendbontás lett volna, ami különben is bármikor előfordulhat.

De valahogy nem emlékszem, hogy 2014-15 fordulóján ilyen történt volna.

Sőt talán soha.

Merkel készülj, Németországban is vannak kisemberek, akik ezeket az atrocitásokat nem nézik jó szemmel.

Akik szervezkedni fognak, ha nem védik meg őket. Akik fegyvert fognak vásárolni – ha még nem tették – és használni is fogják, amikor a hazug újságokban rendre azt olvassák: nem a menekültek voltak, talán csak rosszul emlékszenek a szemtanúk, már ha egyáltalán keresnek olyat.

Merkel! Ez a migránshívogató-politika, ami egyben Európa elárulása is, egy olyan gombóc, ami most megakadt a torkodon: se le, se fel.

De ne aggódj lesz olyan, aki segíteni fog a gombóc letolásával a torkodon.

Csak nehogy az öklével együtt!

Ezeket a cikkeket olvastad már?