Blogolj!
2016.04.09.

Az úszószövetség elnöke elhallgatja az úszók szövetségi kapitányának előéletét, és amikor ez a tény a széles nyilvánosság elé kerül, a szövetség elnöke – jó kommunista szokás szerint – összezárat a védelmére.

És még mit hallgatott el Gyárfás, milyen bűnöket söpörhetett még a szőnyeg alá?

Mennyi erőszakot és megaláztatást titkolhatott el?

Az aranyérem reményében milyen és mennyi bűn az elfogadható?

Gyárfás az úszósport Simicskája. A hatalom és a befolyás megszerzésére használt szövetséget a saját céljai szerint irányítja.

Megzsarolt edzők, sportolók és a sportban dolgozók kiskirálya összehív egy csapatot, akiket órákig tartó győzködés után arra kötelez, hogy kiálljanak egy elítélt ember mellett még akkor is, ha ez a saját életüket negatívan befolyásolja.

Elismerjük az eredményeit, de mi lett volna, mennyire tisztulhatott volna meg az úszás, ha ő soha nem mehetett volna lányok és fiúk közelébe?

Ennek az embernek a jelenléte még mindig a kommunizmus befolyását és jelenlétét mutatta és mindenki, aki őt bent tartotta ebben a közegben az a kommunistákat szolgálta.

A megtisztulás elkezdődött végre ott is, és remélem, hogy Gyárfás levonja a konzekvenciát és távozik, mert hazugságokkal, elhallgatásokkal és titkokkal nem lehet tiszta és fejlődő képes jövőt építeni.

Azok a fiatalok – de még inkább azok a szülők –, akik eddig az úszásban láttak egy életpályát, azok most csalódtak, hogy ennyi évvel a rendszerváltás után még mindig felbukkanhatnak a kommunista befolyás jelei.

A kommunista csontvázak előbb utóbb mindenhonnan ki fognak hullani.

Az összes bezárt szekrényből!

Ezeket a cikkeket olvastad már?