Ismét hatezer fölött az új fertőzöttek száma
A koronavirus.gov.hu tájékoztatása szerint az elmúlt 24 órában 6393 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, és elhunyt 135 többségében idős, krónikus beteg.
Blogolj!
2016.05.07.

A Fidesz valamit nagyon, de nagyon jól csinálhat.

Soha ennyi szövetségrelépés lehetőségét nem tapasztaltuk az újkori magyarországi demokrácia óta.

És ez azért lehetséges, mert ez a sok kis párt – élükön a DK-val – rémülten vette észre, hogy amennyiben nem sikerül lejáratniuk a magyar és a magyarokkal szimpatizáló népek előtt a most regnáló hatalmat, ők valószínűleg soha többet nem kerülhetnek hatalomra.

Ez számukra olyan rémisztő, hogy mindenki mindenkivel szövetkezni akar csak, hogy valamikor a közeljövőben még leírhassák az újságok és a médiumok pártjaik nevét.

Eleddig még nem volt tapasztalható az újkori demokráciánkban ilyen méretű lejárató kampány az éppen hatalmon lévők ellen.

Irtózatos energiákat fektetnek abba, hogy beszéljenek róluk, mint kormányváltó pártokról és véres verejtékük törölgetésével bizonyítani akarják, hogy ők megszolgálják a bizalmat érdemlik a fizetésüket.

Azt a fizetést, amit jobbára külső erők dobnak nekik össze.

A Jobbik a Gyurcsány által vezetett DK forgatókönyve szerint kigolyózta a hatalomból a radikálisabb és népszerűbb vezetőket, hogy végre szövetségre léphessenek, és kijelenthessék, ők lesznek a következő kormány alakítói.

Az MSZMP MSZP meg csak kapkodja a fejét és továbbra is a népszavazásra gyúr.

Hol van már az oktatási rendszer védelme, az egészségügy problémája és a stadionok építése körül kialakult hisztéria?

Itt kérem, a valós hatalom megszerzése a tét – és a pártjaik jövője.

Csak szólok előre: Gyurcsány már elmondta, hogy ők hazudtak éjjel meg nappal, hogy a hatalmukat megtarthassák.

Miből gondoljuk, hogy ez megváltozott mostanra?

Amikor a szar a szarral találkozik ott mindenki szaros lesz…

2016.04.30.

A baloldali erőszak-lobbi tönkrement országról és mélyszegénységben élő magyarokról értekezik és ennek alátámasztására fröcsögi a világba Matolcsi és Orbán tevékenységét.

A Simicska és Soros által pénzelt médiumok, alapítványok és felületek csak erről beszélnek, cikkeznek és háttérbeszélgetéseken eszement sohaseholnemlesznek pártkatonák lincselésről vizionálnak.

Annyi, de annyi energiát fektetnek a kormány befeketítésébe, de sehol, semmikor, senki által nincs bemutatva egyetlen egy ilyenre létező bizonyíték.

Egy idióta, mindennel és mindenkivel – kivéve a más országokban élő magyar ajkúakat – azonosulni tudó Gyurcsány lehazugozza az ország miniszterelnökét, sőt kijelenti, hogy most már papírja is van róla, hogy Orbán egy hazug ember.

Pedig az őszödi beszéd döntött lemezeladási rekordot  és ez az ember nevezhet hazugnak olyan valakit, akinek még a cipőfűzőjét sem köthetné meg.

Ebben a demokratikus országban még ez is lehetséges.

Ez a Gyurcsány-féreg, aki meg merte azt tenni, amit az 56-os szabadságharc óta senki más, hogy a békésen tüntető emberek közé lövetett.

Ez az ember, aki a saját bevallása szerint is eladta az országot a külföldi nyerészkedőknek, ez a féreg honnan veszi a bátorságot mindehhez?

Ha nem elmebeteg – de szerintem is-is –, akkor kinek a zsoldjában állva ennyire magabiztos?

Az IMF saját nyilatkozata szerint 2010-ben, amikor az Orbán kormány került hatalomra az ország egy percre volt a csődtől.

És most deflációról beszélhetünk és euró bevezetésről – már ha megengedik az európai hatalmasságok – és létbiztonságról.

Pedig ez az ország nem Venezuela, ahol belefulladnak a kőolajba.

Az öregek szokták volt mondani – régen, aranyoskám, minden jobb volt. És így is érzik, de ez erre a korra már régen nem igaz.

Éltem és élek a késő kommunista a korai demokrácia és a mostani demokrácia idejében, de biztosan állíthatom és kijelenthetem − régen sokkal, de sokkal szarabb volt!

Ezeket a cikkeket olvastad már?