Blogolj!
2018.07.19.

Nézem rendszeresen az ellenzéki politikát folytató tévéket, olvasom az internetes felületeiket és csak azt látom, hogy a Fidesz győzelmét mindenféle hülye magyarázatokkal próbálják az idióta választó polgárok számlájára írni. Akik nem látják a fától az erdőt.

Kámán Olga Kéri Lászlóval beszélget arról, hogy az Orbáni politika térhódítása hogyan zajlik, és ennek van egy hat pontból álló és abból levezethető receptje a világon még néhány volt és mostani rendszerhez.

Nézzétek meg és értsétek meg mennyire aljas.

https://www.youtube.com/watch?v=OpkRsJUMcEU

 

Néhány lezajlott időközi választás után az ellenzéket játszó médiumok - például józsefvárosi választás után - tényszerűen közölték, hogy a Fideszre csak a szegények szavaztak, a gazdagabbak pedig nem.

Nem is értik ezek a megmondó emberek, hogy hogyan lehetséges ez. Ja és persze mindenhol ahol a fideszes jelölt nyert csalás is történt.

Egyik hazug és aljas média sem foglakozik azzal az egyszerű ténnyel, hogy ebben az országban 2010- után mekkora változások következtek be, és hiába ismételgetik, mintegy mantrázva, hogy „lopnakegészségügystadionok” ez az embereket nem érdekli.

Az embereket a fizetési papírjuk érdekli! És persze az, ami a számláikon landol.

A munkájuk visszaszerzése, a gyerekeik és a saját jövőjük képe érdekli.

A libsi médiumok és megmondóemberek, akik mostanra már egyre kevesebben vannak, még mindig próbálják megmagyarázni, hogy diktatúra van, de simán lenácizhatják a miniszterelnököt...

Kérdem én, ha nincs demokrácia, illetve ha diktatúra van, akkor ezek az emberek, médiumok miként létezhetnek még?

Miért nincsenek börtönben, Gulág-szerű táborokban és miért nincsenek koncepciós perek által halálra ítélve és kivégezve?

Mindegyik libsi megmondóember kap valahonnan fizetést: egyik sem hajléktalan és egyik sem éhezik.

De nekik valamiért ez semmit nem számít, ők elhatározták, hogy ebben az országban minden szar és még el is mondhatják.

Na, ezért van kétharmad.

Ezeket a cikkeket olvastad már?