Ismét hatezer fölött az új fertőzöttek száma
A koronavirus.gov.hu tájékoztatása szerint az elmúlt 24 órában 6393 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, és elhunyt 135 többségében idős, krónikus beteg.
Blogolj!
2016.04.16.

Ez a sok hatalomból kiesett vérszívó kommunista, akik már abba a tudatba is beleőrülnek, hogy a jelentéktelen életük a kutyát nem érdekli, nekimennek minden a – szerintük – kormány által rosszul kezelt és elhanyagolt területnek, mint az oktatás és az egészségügy.

Megtámadják aljasul és elvtelenül egy szövetségi kapitányon keresztül az összes élsportolót mondván – minden élsportoló állami támogatását vonják meg, mert az élsport egy fertő és a demokráciamentes erőszak melegágya.

Ezek a régi és új kommunisták – az MSZP szarkeverőivel az élen – sikeresen beleavatkoztak a kereskedelemben dolgozó emberek vasárnapjába és cserbenhagytak sok ezer embert, akiknek az egyetlen, törvényileg garantált, pihenőnapját erőszakosan és hazug módon, mindenkit megtévesztve elvetették.

Ezek a kétszínű emberférgek kívánkoznak vissza a hatalomba a kiskirály és isten komplexussal megáldott Puklival az élen a feketelelkű fekete pólós, sehol meg nem értett ápolónővel karöltve.

Most lett elegük a jelentéktelen és szar életükből, ezért elvtelen támadásokat intéznek még a miniszterelnök ellen is, a vagyonosodását firtatva.

Senkit és semmit nem nézve követelik a migránsok betelepítését is, csak azért, hogy ebben se a kormánynak legyen igaza .

Ha nem vigyázunk, és nem leszünk észnél, megint kötelező olvasmány lesz Marx és Engels tanai, Lenin összes műve és előkerülnek Sztálin és Mao internáló táborainak tervrajzai.

Egy kiárusított és a végletekig kizsákmányolt ország romjain élősködő patkányok érzik úgy, hogy megerősödtek és mindent mindenki elfelejtett nekik.

Pedig nem.

És amíg lesz, aki emlékszik a vörösök által irányított terror és népirtás éveire, addig az ő hatalmuk nem fog vissza térni.

Ezeket a cikkeket olvastad már?