Ismét hatezer fölött az új fertőzöttek száma
A koronavirus.gov.hu tájékoztatása szerint az elmúlt 24 órában 6393 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, és elhunyt 135 többségében idős, krónikus beteg.
Blogolj!
2016.04.03.

Lehetetlen megérteni a baloldal olyan próbálkozásait, amelyekkel azt a valótlanságot próbálják minden eszközzel és minden fórumon belénk sulykolni, hogy az Orbán-kormány azért jött létre, hogy ezt az országot kirabolja.

Érdekesnél érdekesebb történetekkel állnak elő, miközben mélyen hallgatnak arról, hogy az MSZMP a rendszerváltásnál az ország vagyonát a sajátjaként kezelve hogyan adta oda a kivételezett párttagoknak.

Az Orbán-kormány a felelőtlen kommunista vezetés és a szintén felelőtlen – de inkább a hozzá nem értő – kormányok sarát próbálja újra termő földdé varázsolni.

Az MSZMP – a gazdagok és még gazdagabbak pártja – visszasírja a kormányzását, mert a vérükben van a kizsákmányolás kényszere.

De most a baloldal teljesen elszabadult. A következő választás parlamenti helyeiért már most (!) egymásnak és a Fidesz-kormány torkának estek.

Mindent elkövetnek, hogy felmutassanak valami eredményt, ezért vaktában és senkit nem kímélve, mindenkit megtámadnak, akinek egy kicsit is köze van az elosztható forrásokhoz.

A legvadabb mégis az az önkormányzati képviselő, aki egy olyan százalékon álló párt képviselője, amit már akkor elfelejtettünk, amikor másodjára hallottunk róla.

Már az is erősen megkérdőjelezhető, hogy egy kábítószertermelő és azzal kereskedő ember, hogyan lehet egyáltalán képviselő, de tudjuk ezt be a demokráciának.

Viszont rajta erősen meglátszik a fű fogyasztása is.

Mindenféle kényszerképzetek és víziók gyötrik nap mint nap, amelyek valamiféle soha nem látott megváltóként mutatják önmagának önmagát.

Mindenhol korrupciót vizionál, minden a kormányhoz közelálló kezet egy húsos fazék nevű pénzes edény mélyén lát.

Persze önmagát a foltozott gatyájában képzeli el, amint valami isteni dicsfénnyel körülvéve megvédi Magyarország pénzügyi stabilitását.

Valaki elmondhatná neki, hogy bár a kendermag kiszórásában jeleskedett, sajnos az ország vezetéséhez ez édes kevés.

Inkább sodorjanak egyet Puklival!

Ezeket a cikkeket olvastad már?