Blogolj!
2016.06.19.

Meddig és miért tűrjük a ballib mocskolódó megnyilvánulásait a magyar foci és a magyar miniszterelnök tekintetében a médiában?

Ez nem a miniszterelnök, hanem egy csapat győzelme, de mert Orbán személyesen tekinti meg a magyar meccseket és szurkol a csapatnak, el akarják hitetni velünk, hogy ebből propaganda lesz.

Diktátorról beszélnek, aki a háza mellé is egy stadiont építetett, aki stadionokat építettet minden olyan üres helyre, ahova a ballibek plázákat akartak.

Mert ugye kenyeret és cirkuszt a népnek.

Most a magyar válogatott franciaországi labdarugó Európa-bajnokságon való szereplése miatt a miniszterelnök néhány idióta, beteges gondolkodású, nem magyar érzelmű ember fröcsögő nyálának kereszttüzébe került.

Nem is értem ezt az egész fröcsögést, bár ez a csapat nem az aranycsapat, akinek a régi sikereiből éltünk idáig, mégis azt gondolom, hogy a lenézett és lesajnált országunknak sikerekre van szüksége.

És ez a siker most és ebben az időben születik, nem pedig „majd valamikor”.

Sajnos a ballib média arra készült, hogy egyetlen pont nélkül kullogunk haza és akkor majd nagyon neki lehet menni Orbán politikájának.

Úristen mi lesz most így veletek, ballibek?

Akkor lehetett volna csak igazán stadionozni és milliárdok elherdálásáról beszélni, noha az EB-n való szereplésünkhöz az égegyadta világon nem lett volna köze Orbánnak.

És ezt nem tudja megemészteni néhány nem magyar érzelmű és többnyire nem is Magyarországon élő hazug majom.

Majmok! Fogadjátok el és emésszétek meg: ma az itthoni és a magyarok lakta világban ez a siker minket büszkeséggel tölt el.

Ti pedig menjetek a picsába…

2016.06.03.

Mi készteti a világ jelenlegi és talán a jövőbeni vezetőit olyan hazugságokra és ferdítésekre, amelyek már a tragikomikum határait súrolják?

Merkel azt hazudja, hogy nem nézhette tétlenül a magyarországi menekültek fogságba ejtését és karanténba zárását, ezért kellett a migránsokat meghívnia.

Pluszban még lehazugozza a magyar miniszterelnököt azt állítva, hogy Orbán csak néhány ezer menekültről beszélt neki.

Miközben még a legszarabb portál – gondolok itt a Sorost mélytorkozó pénznyelő 444-re – is az írta meg, hogy napi 7-8-9 ezer migráns érkezik az országba.

És Mutti számára akkor derült ki, hogy milyen mérhetetlen mennyiségű bevándorló érkezik, persze, akkor, amikor már napok óta selfizett a sorban álló „menekültekkel” és még oda sem tudott elmenni, ahová a király is gyalog jár, vagy valami…

Clintonné pedig egyenesen az emberek arcába tolja, hogy a magyarok nekik, mármint az amerikaiaknak köszönhetik a szabadságukat.

Melyiket? A negyvennyolcast vagy az ötvenhatost?

És persze érdekes az is, hogy hatvan évig azt gondoltuk, hogy jönnek majd az ENSZ kéksisakosai és felszabadítanak minket, erre nem kiderül, hogy épp a szuezi csatornánál voltak építőtáborban?

Angela Merkel már most megkezdte a bűnbakkeresést és egy feláldozható európai országot jelölt ki magának, amely többszörösen és módszeresen az orra alá dörgöli – pusztán a létezésével –, hogy mekkora barom volt.

Az osztrákoknál már megoldódott a helyzet ott már egy idiótát elzavartak a picsába és most már nem szárnyas kapukat építenek, hanem simán lezárják a határokat és kiteszik a megtelt táblát.

Nem hiszem, hogy elfelejtette Merkel azt, hogy a nyugatnémet részre szabadítottuk a keletnémet testvéreit és nem érti, miért építünk kerítést, ha akkor mi voltunk azok, akik elvágtuk először azt az ominózus szögesdrótot.

De mindegy mit teszünk és mit nem az európai uniót alapító országok csak egy hulladéklerakónak nézik az országunkat és nekünk nem lehet beleszólásunk Európa jövőjébe és talán semmibe sem.

Egyébként itt jegyezném meg halkan, hogy ha a volt keletnémet régiókat sem tudták re-integrálni, akkor ezt a sok migránst, hogy a fenébe akarják majd.?Pedig ott szintén németül beszéltek.

2016.05.19.

Magyarország belső ellenségei – mint az MSZP és hasonszőrű társai, – a DK-val az élen −, nem akarják, vagy csak nem tudják megérteni a kormány terveit.

Mindenhol korrupciót és az ország vagyonának ellopásának bizonyítékait keresik.

Reménytelen harcuk a hatalom megszerzésére már-már kínos cselekedetekre ragadtatja őket. (A fikaevő zsidózására gondolok.)

Magukat legatyásodottnak hazudott baloldali politikusok, közösségi portálokon kuncsorognak pénzért, miközben a közmunkát és a közmunkásokat lenézik.

Nem gondolják, hogy a közmunka egy fajta megoldás az emberek gondjaira.

Látott már egyáltalán egy baloldali politikus élő közmunkást?

Akiket én láttam, azok kilencven százalékának a közmunka egy megváltás.

Rendre kifogásolják a kormány intézkedéseit, de ők maguk képtelenek voltak egy értelmes cselekvési tervvel elő állni.

Munkahelyteremtésről, lakhatásról és a hitelek kivezetéséről nem is beszélve.

Sajnálatosan a hataloméhes kormányok eddig csak a harácsolást és az ország vagyonának ellopását gyakorolták.

De nem teremtettek semmit. Csak pusztítottak!

Megtámadták az MNB-t, Matolcsy tevékenységét és oly régóta létező problémákat próbálnak a Fidesz-re hárítani, amit ők maguk csak a becsukott szemekkel és Nokiás dobozokkal oldottak meg.

Az egészségügy problémája is ilyen. Az egészségügy problémáját kormányokon keresztül görgették maguk előtt és most a Fidesz megoldandó feladatává tették.

Mint mindent.

Mint minden, ami romokban hevert.

2016.03.22.

„A meglévő 72 ezer mellé még 54 ezer szír menekültet lehet áthelyezni a törökországi táborokból az Európai Unió területére - döntöttek Brüsszelben. Az áttelepítés nem kötelező, de a tagállamok kedvezményt kapnak, ha elvállalják. 

Áthelyezés helyett törökországi áttelepítésre használja majd az Európai Unió azt az 54 ezres kvótát, amit eredetileg arra ajánlottak fel, hogy Magyarország területéről elvigyék a menekülteket – döntött az Európai Bizottság.

Magyarok helyett 

Brüsszel tavaly határozott arról, hogy összesen 160 ezer menekültet helyez át a válsággal legjobban sújtott országokból más uniós tagállamokba. Az eredeti terv szerint ebből 54 ezer embert Magyarországról vittek volna el, de a kerítés építése után megváltozott útvonal miatt erre végül nem volt szükség. Miközben Olaszországból és Görögországból, ha döcögősen is, de megindult az áthelyezés, az 54 ezres kvóta bizonytalan volt.

Az Európai Bizottság most úgy döntött, hogy módosítja az eredeti terveket, és a kvótát arra is fel lehet használni, hogy Törökországból szír menekülteket telepítsenek át az Európai Unió területére. Azoknak a tagállamoknak, amelyek ezt önként vállalják, kevesebb menekültet kell átvenniük más uniós tagállamokból.

Megállapodtak

A javaslatra a múlt heti EU - török megállapodás miatt volt szükség, amelyben az Európai Unió megígérte, hogy minden egyes visszaküldött menekültért cserébe átvesz egy szír menedékkérőt Törökország területéről”. (origo)

 

Akkor most már csak a liberális migránssimogató barmoknak kellene megérteni, hogy nem 1320 betelepülni vágyó miatt van a népszavazás kezdeményezése.

2016.03.05.

Nincsenek már érvek a migránsok befogadásának szükségességére és hasznuk bizonyítására.

Vannak viszont vádak és gyanúsítások, amelyek Magyarország sárba tiprásához születtek.

Szemünkre vetik, hogy mi nem fizetünk eleget ahhoz, hogy beleszólásunk legyen Európa ügyeibe.

Mi már megfizettünk Európáért, fájdalommal, vérrel és verítékkel és csak az emlékeinkben élő áldozatainkkal.

Egy olyan országként akarnak minket mutatni, amely érzéketlen és veszélyes a migránsokra és minden jó érzésű, liberális gondolkodású európaira.

Ez hazugság!

A nagy és befogadó Európa éppen kivetni készül magából azokat az országokat, akik saját megoldásokat keresnek a migráció megoldására.

Pedig ezek az országok a nemzetükben gondolkoznak és az erős nemzetek összefogásában hisznek.

Nem keresnek bűnbakot, csak megoldásokat.

Nehéz lesz szembesülni majd azzal a ténnyel, hogy amikor nem csak a menekültszállások égnek, hanem a városok is, akkor a hatalommal szembe forduló nép nem lesz könyörületes.

Ameddig özönlenek a migránsok számolatlanul és ellenőrizetlenül, addig senki nincs biztonságban.

Egy jövőbeni terrorista mészárlás lebeg Európa magát megadó feje felett, amely véres és kijózanító lesz.

Sajnálnám a világunk összeomlását, de ha nem teszünk ellene semmit, nem lesz jövőnk és reményünk.

Isten kezében vagyunk, de egyben mi vagyunk a főszereplők is.

2016.02.21.

Magyarországon csak kevesen tudnak a sorok között olvasni, de a balliberális oldalon meg aztán egyáltalán nem.

Szemére vetik Orbánnak, hogy aláírta azt az angolok álltál követelt – négy vagy szükség szerint hét éven át is korlátozhatják az unióból újonnan érkező külföldi munkavállalóknak járó, foglalkoztatással összefüggő juttatásokat – dokumentumot.

Csak az nem volt szó szerint oda írva, hogy menekült státusszal rendelkező – a gazdasági bevándorlókról nem is beszélve.

Mert amint ezt a státuszt megkapja, azonnal utazhat a schengeni határokon belül, vállalhat munkát és kaphatná a juttatásokat.

Azt nem lehetett oda írni, hogy ez természetesen nem vonatkozik a magyarokra, szlovákokra stb.

És itt a másik „nagy probléma”, hogy aláírta betelepítésről hozott korábbi döntést végrehajtásáról szóló rendelkezést.

Akkor mondom, mert a ballib közösség sem emlékezni, sem olvasni nem tud.

Negyvenezer menekült, mondom MENEKÜLT, nem gazdasági bevándorló és terrorista az unió területén való szétosztásról van szó, amiből ránk 1134 menekült jutott. Már ha egyáltalán tudja igazolni, hogy ő valóban menekült.

Én nem értem minek van egyáltalán a baloldalnak EP képviselője, ha csak baromságokat tud mondani.

Eddig azt vetették Orbán szemére, hogy szembe megy az unióval, most, hogy békét kötött, meg az a baj, hogy szarul köti azt a békét.

Még szerencse, hogy olyan szinten nincsenek jelen a politikában, hogy már akkor sem foglalkozik velük senki, ha kockás ingben mennek be a parlamentbe.

2016.02.10.

Magyarország eljutott abba a helyzetbe − és ezt most pozitív előjellel írom −, hogy megteheti és meg is teszi az óriásira dagadt bürokrácia csökkentését.

Nincs már többé szükség arra, hogy olyan háttérintézmények segítsék a minisztériumok munkáját, amelyek egyrészt nem minden esetben segítenek, illetve csak a részfeladatok felesleges mivoltával dagasztják a bürokratikus folyamatok amúgy is átláthatatlan tömegét.

Másrészt a jelenlegi kormányunk és minisztériumai felnőttek az európai feladatokhoz és eldobhatják a háttérben falnak támasztott mankókat.

Tulajdonképpen ezen háttér – és egyéb intézmények megszűntetése illetve beolvasztása a párhuzamok megszüntetése mellett némely esetben a munkaerő gazdálkodásban is hatékonyabb megoldásokat kínál.

Na, és nem utolsó sorban nem mindegy, hogy mennyibe kerültek ezek az intézmények. Mert a fenntartásukra fordított összegek megmaradnak a költségvetésben.

Aztán tegyük hozzá a bürokrácia csökkentését, mint európai uniós feladatot, már 2007–ben megfogalmazta az Európai bizottság.

(Akit érdekel a téma bővebben: http://europa.eu/rapid/press-release_IP-09-1562_hu.htm)

Magyarország kormánya az eddigi gazdaságélénkítési feladatok – úgymint versenyképesség, a növekedés és munkahelyteremtés – mellett a következő időszakban a bürokrácia csökkentésének feladatában látja az ország folyamatos fejlődést.

És hogy a kedvenc témám se maradjon ki: a bürokrácia csökkentése a saját érdekünk, a merkeli willkommenskultur meg nem!

2016.02.08.

Az európai ember nem kell az úgynevezett európai elitnek, mert ők egy gondolkodó és számon kérő fehér fajt már nem tűrnek meg maguk mellett.

Nekik egy adókat befizető, bevarrt szájú robot-ember kell, aki beadja a közösbe azt, amit majd a menekültek eltartására költenek – a befizető beleszólása nélkül.

Nem érdekli őket a nap, mint nap előforduló erőszak és a kegyetlen valóság, mert nem élnek közvetlenül a bevándorlók közelében. Áthatolhatatlan falak mögül és teljes biztonságban elzárva mondják azt, hogy a migráció és az iszlám vallású – hadra fogható katonának látszó – emberek Európa felemelkedését segítik elő.

Pedig ez csak a fehér, keresztény rassz elpusztításának és az „elit” hatalomban tartásának egy újabb erőszakos kísérlete.

Bolondoknak néznek minket (engem), ha nem értek a migrációval egyet.

Mivel lesznek ezek az emberek itt, Európában, különbek, ha a saját országaikban sem boldogultak és inkább csak pusztítottak, mint alkottak?

Az az ember, akinek a kanál és a villa absztrakt fogalom, az nem fog alkotni, teremteni, az itt is csak rombolni és pusztítani fog.

Ezek a migránsok igazi sáskák, akik már felélték és kifacsarták az országaikat.

Egy sáskajárás pusztításával nézünk szembe, de ezek a sáskák most embernek kinéző primitív rabló bandák.

Lerabolják Európát – eh de mit beszélek, hiszen önként adjuk nekik – és elveszik, amit ők a magukénak gondolnak.

Merkel – és mindenki, aki a migránsokat támogatja – a saját kezével adja oda nekik Európát.

Az európai liberális bagázs és a magyarországi megvezetett liberális migránssimogatók gyülekezete egyaránt.

A hazai baloldali mikró pártok, akik egy elmebeteg (Gyurcsány) és egy idióta zombi (Soros) kottáját olvassák, mind-mind hazaárulók és börtönben a helyük.

Ebben az országban nincs helye migránsnak és nincs itt az ideje a sáskajárásnak.

És még egy gondolat – az egyik legdemokratikusabb országban, nevezetesen Franciaországban még mindig rendkívüli állapot van kihirdetve és ezt senkinek nem esik nehezére elfogadni.  Nem tiltakoznak az esetleges nehézségek miatt, mert már átélték a terrorizmus kegyetlenségét.

Magyarországon egy elmebeteg és kifacsart gondolat mentén vannak olyan képviselőink, akik nem szavazzák meg a rendkívüli állapot bevezetéséhez szükséges törvényeket.

Ez nem egy egyszerű hiba!

Ez egy egyszerű hazaárulás!

2016.01.31.

Merkel nem engedi lezárni a schengeni határokat, mert most már kifuttatja a migránsok beengedésének eszeveszett ötletét.

Már nem érdekli sem Európa, sem a saját népe – és egyáltalán egyik nép sem.

Lassan lázadások törnek ki, az emberek fegyverkeznek, és amikor Európa lángba borul, akkor ennek a tűznek a fényében Merkel örömtáncot fog járni.

Mert őrült!

Nagyon úgy néz ki, hogy egyszerűen csak az őrület mozgatja és ebben az őrületben elpusztítja Európát.

És ebben az őrületben mindenki követi.

Merkel az úgynevezett szabad sajtót irányítva elhazudja az igazságot. Parancsba adva, hogy semmi – ami a valóság – nem kerülhet az emberek szeme elé.

Biztonságos Európából már csak biztonságos országok és zónák maradtak, mint Magyarország.

Merkel elárulta a magyarokat, kiárusította a magyarokat, és kihasználta a magyarokat.

És mindenki mást is, hogy ez a világmegváltó terv − Európa népeinek lecserélése a migránsokra – létrejöhessen.

Sajnos már nagyon késő, hogy egész Európát megtisztítsuk a migránsoktól, de azt megtehetjük, hogy Magyarországot megvédjük, és fenntartsuk a biztonságos életterünket.

Biztonságos világot kell teremtenünk Magyarországon, mert csak így űzhetjük el a terrorizmus mindent megrohasztó kezét.

Magyarország a hazám és meg kell védenünk.

És aki nem ezt teszi, az feláldozza az országomat és jövőnket.

És azt úgy nevezik: hazaáruló!

2016.01.14.

Európa átrendeződése és meghasonlása fájdalommal és kínszenvedéssel terheli az európai emberek mindennapjait.

Mert amit a szívükkel éreznek, és amit látnak az nem azonos a saját – keserű – tapasztalatukkal, és végképp nem azonos azzal, amit láttatni akarnak velük.

Hazugságokat, valótlanságokat, homályos és megtisztított információkat köpnek felénk a mindent megmagyarázó és elferdítő balliberális médiumokból.

Vezető liberális országok a demokrácia megnyirbálásának kiáltják ki a magyar kerítést és Schengen határainak bátor és precíz védelmét. Ezek azok az országok – és Európa legtöbb országa ilyen –, amelyek nem rendelkeztek tervekkel a migráció kezeléséhez.

Hatalmas erőket mozgósítottak Magyarország lejáratására, antidemokratikus, fasiszta, kegyetlen és szívtelen embereknek – különösen Orbán Viktort – mutatva bennünket.

Szemlesütve és megalázkodva kellett volna eltűrnünk ezrek-százezrek betelepítését, hogy mi is Párizs, Köln és a többi város erőszakhullámaival kerülhessünk be – akaratunk ellenére – a félelem és rettegés panteonjába.

De Magyarország nem ül fel az ámításnak és nem hisz a hazugságoknak.

Így Magyarország nem fog elveszni a balliberális ordasok között…

12

Ezeket a cikkeket olvastad már?