Ismét hatezer fölött az új fertőzöttek száma
A koronavirus.gov.hu tájékoztatása szerint az elmúlt 24 órában 6393 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, és elhunyt 135 többségében idős, krónikus beteg.
Blogolj!
2016.01.14.

Európa átrendeződése és meghasonlása fájdalommal és kínszenvedéssel terheli az európai emberek mindennapjait.

Mert amit a szívükkel éreznek, és amit látnak az nem azonos a saját – keserű – tapasztalatukkal, és végképp nem azonos azzal, amit láttatni akarnak velük.

Hazugságokat, valótlanságokat, homályos és megtisztított információkat köpnek felénk a mindent megmagyarázó és elferdítő balliberális médiumokból.

Vezető liberális országok a demokrácia megnyirbálásának kiáltják ki a magyar kerítést és Schengen határainak bátor és precíz védelmét. Ezek azok az országok – és Európa legtöbb országa ilyen –, amelyek nem rendelkeztek tervekkel a migráció kezeléséhez.

Hatalmas erőket mozgósítottak Magyarország lejáratására, antidemokratikus, fasiszta, kegyetlen és szívtelen embereknek – különösen Orbán Viktort – mutatva bennünket.

Szemlesütve és megalázkodva kellett volna eltűrnünk ezrek-százezrek betelepítését, hogy mi is Párizs, Köln és a többi város erőszakhullámaival kerülhessünk be – akaratunk ellenére – a félelem és rettegés panteonjába.

De Magyarország nem ül fel az ámításnak és nem hisz a hazugságoknak.

Így Magyarország nem fog elveszni a balliberális ordasok között…

2016.01.12.

Az eddig is sejthető volt – talán még tudható is –, hogy az európai balliberális médiumok hazugok és kirekesztőek.

De azzal szembesülni, hogy a saját polgáraik ellen elkövetetett tömeges támadásokat különböző országokban, de különösen Németországban meg sem írták, sőt egyenesen meg nem történtté akarják tenni és elhallgatják az egyenesen vérlázító.

Ez a saját polgáraik semmibe vétele, egy olyan mérvű arrogancia, amely beírta magát a történelem lapjaiba.

Ezt, egy teljesen elvakult és hiteltelenné vált vezető parancsára cselekszik és tehetik továbbra is.

Nem mehetünk el amellett a tény mellett, hogy az események – a megfélemlítés –  elhallgatása szándékosak és kívánatosak a nemzetállamok megszüntetéséhez.

Ehhez asszisztál a balliberális média egész Európában.

A félelem erősödésével azt a hamis illúziót keltik a liberális médiumok és egyes európai vezetők, hogy csak egy közös Európai Egyesült Államokban van a jövő.

De ez egyszerűen nem igaz.

A nemzeti integritást nem lehet hazugságokkal felülírni.

De egyáltalán: a nemzettudatot nem lehet csak úgy megszüntetni.

Tulajdonképpen nem is várhattunk tőlük mást, mint azt, hogy az igazság ellenében egy hazug világkép színes álomvilágába ringassanak minket annak érdekében, hogy a migránsok legyenek az új állampolgárok, mert az igaziak, a jelen állampolgárai kezdenek tovább látni e színes képek mutatta világnál.

De mi lesz akkor, ha mindenki elkezdi látni az igazságot?

Akkor ott kő kövön nem marad…

Ezeket a cikkeket olvastad már?