Blogolj!
2016.02.26.

Miközben a magyar miniszterelnök próbálja meggyőzni a fél világot arról, hogy migránsokat − és egy harcos vallás fanatikusait is – ellenőrzés nélkül  ne fogadjuk be Európába, és, hogy meg kell védeni a schengeni határokat és Magyarország polgárait – még a libsik seggét is – az erőszakos és most már aljasul zsaroló európai vezetők fanatizmusától...

…addig itthon jól elszórakozik némely liberális gondolkodású eszement Soros bérenc a pedagógusok nyomorán, az egészségügy nehézségein át és a diákok megbélyegzéséig mindennel, ami talán visszasegíti őket abba a helyzetbe, hogy láthatóvá és mérhetővé váljanak.

Mert jelen pillanatban súlytalanok, láthatatlanok, de legfőképpen ártalmasak.

Most Európa migránssimogató és kereszténygyűlölő, nagyképű, lenéző fele kapott egy pofont Magyarországtól – népszavazás a migránsok befogadásról − és azóta is csak a nyálát próbálja összegyűjteni, hogy a következő aljas és hazug fröcsögéshez legyen mit ránk köpnie.

Pedig nem lesz más választás, és nem lesz más válasz. Ezt a békát – ha megérti Merkel, Schulz és akármelyik, amelyik zsarolni próbál, mint az olasz Renzi, ha nem – akkor is le kell majd nyelniük.

A népszavazás futótűzként fog elterjedni, elolthatatlan lesz és pusztító.

Európa egyes vezetői megalkuvók, árulók és rosszabbak, mint a kufárok, mert egy olyat adnak át és el, ami nem az övék.

A nemzeteket!

Ezeket a cikkeket olvastad már?