Blogolj!
2017.09.07.

Köszönjük a jövőképet

Az Európai Bíróság a dublini egyezmény felülbírálásával a migránsok regisztrálását egy tollvonással eltörölte.

Az Európát megvédő kerítésünk miatt Brüsszel sárba tiporja Magyarországot és kiszolgáltatja a pénzuralmi kiskirálynak, Sorosnak.

Lefizetett brüsszeli bürokraták egy üvegpalotában az európai emberek sorsával játszanak, akik nap mint nap szembesülnek a világuk megsemmisülésével.

Brüsszel – Soros terveinek megfelelően – elutasította a magyarok és a szlovákok azon keresetét, hogy terroristákat migránsokat kell kötelezően befogadnunk. És mi, illetve a V4-ek lehessenek újra Európa végvárai, akik megvédik a beözönlő iszlám erőszakosságától a határokat.

Brüsszel csak az iszlámmal tud szolidáris lenni, csak a terroristák jogait védi - Magyarország meg halára van ítélve.

A kötelező betelepítéssel meg akarják szüntetni identitásunkat, országunk szuverenitását és azt a jogot, hogy megválaszthassuk, kivel szeretnénk együtt élni.

Halálra ítéltetek, lassú halálra és ezt nem bocsájthatom meg nektek, akik mostantól halálkufárokként jártok közöttünk.

És ezek a halálkufárok nem mások, mint az Európai Bíróság tagjai!

Halálkufárok

2016.06.03.

Mi készteti a világ jelenlegi és talán a jövőbeni vezetőit olyan hazugságokra és ferdítésekre, amelyek már a tragikomikum határait súrolják?

Merkel azt hazudja, hogy nem nézhette tétlenül a magyarországi menekültek fogságba ejtését és karanténba zárását, ezért kellett a migránsokat meghívnia.

Pluszban még lehazugozza a magyar miniszterelnököt azt állítva, hogy Orbán csak néhány ezer menekültről beszélt neki.

Miközben még a legszarabb portál – gondolok itt a Sorost mélytorkozó pénznyelő 444-re – is az írta meg, hogy napi 7-8-9 ezer migráns érkezik az országba.

És Mutti számára akkor derült ki, hogy milyen mérhetetlen mennyiségű bevándorló érkezik, persze, akkor, amikor már napok óta selfizett a sorban álló „menekültekkel” és még oda sem tudott elmenni, ahová a király is gyalog jár, vagy valami…

Clintonné pedig egyenesen az emberek arcába tolja, hogy a magyarok nekik, mármint az amerikaiaknak köszönhetik a szabadságukat.

Melyiket? A negyvennyolcast vagy az ötvenhatost?

És persze érdekes az is, hogy hatvan évig azt gondoltuk, hogy jönnek majd az ENSZ kéksisakosai és felszabadítanak minket, erre nem kiderül, hogy épp a szuezi csatornánál voltak építőtáborban?

Angela Merkel már most megkezdte a bűnbakkeresést és egy feláldozható európai országot jelölt ki magának, amely többszörösen és módszeresen az orra alá dörgöli – pusztán a létezésével –, hogy mekkora barom volt.

Az osztrákoknál már megoldódott a helyzet ott már egy idiótát elzavartak a picsába és most már nem szárnyas kapukat építenek, hanem simán lezárják a határokat és kiteszik a megtelt táblát.

Nem hiszem, hogy elfelejtette Merkel azt, hogy a nyugatnémet részre szabadítottuk a keletnémet testvéreit és nem érti, miért építünk kerítést, ha akkor mi voltunk azok, akik elvágtuk először azt az ominózus szögesdrótot.

De mindegy mit teszünk és mit nem az európai uniót alapító országok csak egy hulladéklerakónak nézik az országunkat és nekünk nem lehet beleszólásunk Európa jövőjébe és talán semmibe sem.

Egyébként itt jegyezném meg halkan, hogy ha a volt keletnémet régiókat sem tudták re-integrálni, akkor ezt a sok migránst, hogy a fenébe akarják majd.?Pedig ott szintén németül beszéltek.

2016.03.22.

„A meglévő 72 ezer mellé még 54 ezer szír menekültet lehet áthelyezni a törökországi táborokból az Európai Unió területére - döntöttek Brüsszelben. Az áttelepítés nem kötelező, de a tagállamok kedvezményt kapnak, ha elvállalják. 

Áthelyezés helyett törökországi áttelepítésre használja majd az Európai Unió azt az 54 ezres kvótát, amit eredetileg arra ajánlottak fel, hogy Magyarország területéről elvigyék a menekülteket – döntött az Európai Bizottság.

Magyarok helyett 

Brüsszel tavaly határozott arról, hogy összesen 160 ezer menekültet helyez át a válsággal legjobban sújtott országokból más uniós tagállamokba. Az eredeti terv szerint ebből 54 ezer embert Magyarországról vittek volna el, de a kerítés építése után megváltozott útvonal miatt erre végül nem volt szükség. Miközben Olaszországból és Görögországból, ha döcögősen is, de megindult az áthelyezés, az 54 ezres kvóta bizonytalan volt.

Az Európai Bizottság most úgy döntött, hogy módosítja az eredeti terveket, és a kvótát arra is fel lehet használni, hogy Törökországból szír menekülteket telepítsenek át az Európai Unió területére. Azoknak a tagállamoknak, amelyek ezt önként vállalják, kevesebb menekültet kell átvenniük más uniós tagállamokból.

Megállapodtak

A javaslatra a múlt heti EU - török megállapodás miatt volt szükség, amelyben az Európai Unió megígérte, hogy minden egyes visszaküldött menekültért cserébe átvesz egy szír menedékkérőt Törökország területéről”. (origo)

 

Akkor most már csak a liberális migránssimogató barmoknak kellene megérteni, hogy nem 1320 betelepülni vágyó miatt van a népszavazás kezdeményezése.

2016.03.12.

Ne legyenek illúzióink, ha Törökország 100 millió muszlimja beteszi a lábát Európába és itt valamiféle iszlamizáció jön létre, ők lesznek az elsők, akik csatlakozni fognak a da′eshez.

Nekik Európa egy olyan játszótér ahol önként adjuk át a hintáinkat. Röhögve veszik el a kezünkből a nyalókát és mi sírva rohanunk majd „anyánkhoz”, aki türelemre int és elmagyarázza majd, hogy ez a világ rendje, hiszen mi hívtuk őket erre a játszótérre.

Az európai ember nem tudja megérteni és felfogni, hogy bár nem ismeri a saria törvényeket, de rá is ugyanúgy érvényesek lesznek.

Nem lesz barátságos italozás és füvezés a tereken, esténként a lányok mind feketehajúak lesznek és hosszú ruhákban fognak járni.

Nem leszel biztonságban!

Csak kapkodod a fejed és nem érted mi történik körülötted, mi ez az egész.

Akik most érkeznek, elveszik az országodat, és – ha nem hódolsz be – az életedet is.

Mert Merkel és a szövetségesei egy új birodalmat építenek a liberalizmus hívószavával, de ez a hívó szó lesz egyben a halálos ítéleted is.

Merkel és bűntársai elárultak és eladtak mindent és mindenkit a törököknek, de még a három milliárd euró júdáspénz is kevés az oszmánoknak.

Isten is akarnak játszani…

Emberi életekkel játszanak. Az enyémmel is és több százezer migráns életével is.

Hogyan képzelik azt és milyen módon gondolják, hogy egyszerűen elcserélnek ezreket ezrekért?

Elegem van ebből az irdatlan hazugság cunamiból.

Ez az ország nem lesz képzelt istenek játékszere.

Ez biztos!

Címkék: cunami, da'es, Merkel, migráns
2016.03.05.

Nincsenek már érvek a migránsok befogadásának szükségességére és hasznuk bizonyítására.

Vannak viszont vádak és gyanúsítások, amelyek Magyarország sárba tiprásához születtek.

Szemünkre vetik, hogy mi nem fizetünk eleget ahhoz, hogy beleszólásunk legyen Európa ügyeibe.

Mi már megfizettünk Európáért, fájdalommal, vérrel és verítékkel és csak az emlékeinkben élő áldozatainkkal.

Egy olyan országként akarnak minket mutatni, amely érzéketlen és veszélyes a migránsokra és minden jó érzésű, liberális gondolkodású európaira.

Ez hazugság!

A nagy és befogadó Európa éppen kivetni készül magából azokat az országokat, akik saját megoldásokat keresnek a migráció megoldására.

Pedig ezek az országok a nemzetükben gondolkoznak és az erős nemzetek összefogásában hisznek.

Nem keresnek bűnbakot, csak megoldásokat.

Nehéz lesz szembesülni majd azzal a ténnyel, hogy amikor nem csak a menekültszállások égnek, hanem a városok is, akkor a hatalommal szembe forduló nép nem lesz könyörületes.

Ameddig özönlenek a migránsok számolatlanul és ellenőrizetlenül, addig senki nincs biztonságban.

Egy jövőbeni terrorista mészárlás lebeg Európa magát megadó feje felett, amely véres és kijózanító lesz.

Sajnálnám a világunk összeomlását, de ha nem teszünk ellene semmit, nem lesz jövőnk és reményünk.

Isten kezében vagyunk, de egyben mi vagyunk a főszereplők is.

2016.01.19.

A belga kormány a nőkkel szembeni viselkedési szabályokat oktató tanfolyamokat indít a menekülttáboraiban.

Vécéhasználatra tanítják a migránsokat a németek

Németországi migránsoknak készült beilleszkedési útmutatóban többek között arról írnak, hogy egy mosoly nem jelent még flörtöt, illetve hogy a nők egyenlőek a férfiakkal, és nem alárendeltek. A férfiaknak pedig meg kell adniuk a nőknek kijáró tiszteletet - még akkor is, ha azok fürdőruhában vannak.

Foglalkozást indít Norvégia az országba érkező menekülteknek, hogy elmagyarázza, nem minden nő prostituált, csak azért, mert alkoholt fogyaszt, nyilvánosan megcsókolja kedvesét és nincs talpig burkába burkolva.

Dániában a szexuális viselkedési normákról szóló kurzusokat kötelezővé tennék a menekültek számára, hasonlóan a nyelvi foglalkozásokhoz.

Ausztriában készült rajzos tájékoztató anyagban szintén az együttélés legfontosabb szabályait magyarázzák el a menedékkérőknek – úgy, hogy az írni-olvasni nem tudók is megértsék.

Egy észak-finnországi uszodában is zaklattak nőket: a skandináv országban az egyik uszoda hölgyvendége szerint egy fiatal menedékkérő egyszerűen besétált a női zuhanyzóba, majd többszöri felszólítás ellenére sem ment ki onnan. Az uszodából kitiltották január végéig a 16-17 éves menedékkérőket és kifüggesztettek egy arab nyelvű viselkedési szabályzatot is.

És ez csak néhány kiragadott példa a magyar sajtóból.

Ezek után mi következik?

Oktató anyag az Európai Unió használatához? Kihasználásához? Elhasználásához?

Merkel nyilatkozta egyszer, hogy ő milyen Európát szeretne. Lassan sikerül neki egy szar és használhatatlan Európát létrehozni.

Minden országnak van saját használati útmutatója.

Úgy hívják BÜNTETŐ TÖRVÉNYKÖNYV!

 

2016.01.08.

Merkel migránsai meghozták a boldogságot a német nőknek, akik önként beléptek a kartávolságon belülre.

Szerelmes és boldog pillantásokkal üdvözölték a németül tanuló migránsokat, akik önfeledt szórakozásra csábították a fiatal és nem annyira fiatal hölgyeket.

Azok a német hölgyek-urak, akik megsérültek, megerőszakolódtak, kirabolódtak, nos, azok nem értették meg azokat a jelzéseket, amiket feléjük küldtek.

Hiszen ők, a befogadók nem tanulhatták meg még mindezidáig a társas együttélés szabályait.

De igyekszenek és remélhetőleg mihamarabb integrálódni akarnak majd a befogadottak közösségéhez.

Beismerik, hogy hibáztak, amiért nem vették figyelembe a befogadottak csoportos rablásokra, megerőszakolásukra való jogos igényeit.

Hibáztak abban is, hogy a német közszolgálati tv igyekezett elkendőzni, illetve kisebbíteni ezeket a cselekményeket, mert ezekre ők, a migránsok büszkék és követendő példaként kellett volna bemutatni-kezelni.

Követelték a német kisebbséghez tartozó befogadók, hogy a jövőben ez a fajta elhallgatás ne következhessen be, mert a nemzetük soha nem fogja elsajátítani a migrációjukhoz szükséges első lépéseket.

Valahogy így volt.

De egy darabig még biztosan így lesz.

2016.01.06.

Megrökönyödve olvasom, hogy Kölnben, Hamburgban és Stuttgartban a menekültek nagyszámú csoportja rátámadt december 31-én este az önfeledten szórakozó emberekre.

Szándékosan lőttek petárdákat az emberek közé, hogy ezzel ráijesszenek a tömegre, amely így védtelenné vált és menekülni kezdett.

Különösen a nőkre utaztak, de volt ott vegyesen többféle bűncselekmény is.

Ez egy merénylet főpróbája volt, vagy csak egy megszokott szórakozás egyes népcsoportoknál?

A vadászat volt a próba, hogy meddig mehetnek el? És tovább is fognak menni.

Ha ezek az állatok nem petárdákat, hanem gránátokat hajigáltak volna az emberek közé, akkor sem lehetne megállapítani, hogy ki tette? Milyen népcsoport?

Az első szemtanúk még fekete és kevésbé fekete színű elkövetőkről szóltak. Aztán ez hirtelen valamiféle vakságba, de mindenképp emlékezetkiesésbe fordultak, mert már azt írják a néphülyítő balliberális lapok Németországban, hogy nem lehet megállapítani az elkövetők nemzetiségét.

És ezzel valójában nem is hazudtak nagyot, hiszen ott a magyarázat a közel egymillió menekült azonosítatlan és soha többé ki nem deríthető nemzetiségéről.

Megpróbálják ezt a szervezett és erőszakos cselekményt úgy bemutatni, mintha ez sima rendbontás lett volna, ami különben is bármikor előfordulhat.

De valahogy nem emlékszem, hogy 2014-15 fordulóján ilyen történt volna.

Sőt talán soha.

Merkel készülj, Németországban is vannak kisemberek, akik ezeket az atrocitásokat nem nézik jó szemmel.

Akik szervezkedni fognak, ha nem védik meg őket. Akik fegyvert fognak vásárolni – ha még nem tették – és használni is fogják, amikor a hazug újságokban rendre azt olvassák: nem a menekültek voltak, talán csak rosszul emlékszenek a szemtanúk, már ha egyáltalán keresnek olyat.

Merkel! Ez a migránshívogató-politika, ami egyben Európa elárulása is, egy olyan gombóc, ami most megakadt a torkodon: se le, se fel.

De ne aggódj lesz olyan, aki segíteni fog a gombóc letolásával a torkodon.

Csak nehogy az öklével együtt!

2015.12.30.

Nem nyugodhatunk meg, és nem maradhatunk csendben továbbra sem.

A betelepítés mellett érvelő Európa nem nyugszik és újabb tervekkel áll elő.

Ezeket a terveket csak józan gondolkozással és a magyarok egyre erősödő hangjával lehet és kell távol tartani.

A most elinduló migránsok Merkel szelfizős képét tartják maguk előtt és nem veszik észre, hogy most már csak a kiválasztottak kapnak menedéket Merkel megszaggatott szárnyai alatt.

Könnyek és harag lesz kísérőjük a visszaúton hazájuk felé, ahol felégettek minden hidat, ami a jövőjük lehetett volna.

Az európai vezetők szembesültek vele, hogy nem mindenki ért egyet azzal, hogy idegen vallású és egyébként is idegen szívű migránsokkal – akik között jó eséllyel terroristák is vannak – telepítsék be országaikat.

Nem hisznek tovább a hazug és a liberális sajtón keresztül népbutító vezetőiknek.

Európa egyetlen józan és felelős gondolkodású vezetője felé fordult.

Orbán Viktor felé.

Még azok is elismerik, hogy igaza volt a határok lezárásával, akik egyébként gyűlölik a politikai tevékenységét.

Nem gyengülünk meg Európa erőszakos betelepítésének hazug érvei és a zsarolás fegyverei alatt.

Nem engedünk a magyarok istenéből.

És még egy Trianon nem lehet.

Ámen.

2015.11.26.

Európa liberális migránsbálványozó –, a mindent bennük látó megoldás hangjai –, elhallgattak.

Merkel nem beszél, nem nyilatkozik és a hazug gyász ráfagyott az arcára.

Fél Európa magasabb szintre emelte a terror-fenyegetettség szintjét és ezzel beismerte – amit már eddig is tudott az észnél lévő európai ember –, hogy a migránsokkal együtt terroristák is érkeznek.

De Merkel nem mozdul, nem cselekszik, nem mondja ki, hogy le kell zárni Európa határait.

Ez a hallgatás beszédes.

Elmondja, nekünk, hogy mi nem számítunk, nem számít a nemzeti öntudat, nem számít a keresztény Európa és nem számít az európai ember halála.

Csak az számít, hogy az USA és szövetségese Németország mit akar és miért.

Ha nem figyelünk oda, a kvótákkal átrendezett Európa felgyújtja önmagát, és az integrálhatatlan embertömegek fegyverrel a kezükben fogják követelni tőlünk országainkat.

Merkel, Juncker, Faymann a Magyar miniszterelnököt Európa elárulójának nevezik, miközben ők tálcán nyújtják át a szélsőséges iszlámnak egész Európát.

És ők el is veszik.

 

Címkék: Merkel, migráns, Párizs

Ezeket a cikkeket olvastad már?