Blogolj!
2016.02.08.

Az európai ember nem kell az úgynevezett európai elitnek, mert ők egy gondolkodó és számon kérő fehér fajt már nem tűrnek meg maguk mellett.

Nekik egy adókat befizető, bevarrt szájú robot-ember kell, aki beadja a közösbe azt, amit majd a menekültek eltartására költenek – a befizető beleszólása nélkül.

Nem érdekli őket a nap, mint nap előforduló erőszak és a kegyetlen valóság, mert nem élnek közvetlenül a bevándorlók közelében. Áthatolhatatlan falak mögül és teljes biztonságban elzárva mondják azt, hogy a migráció és az iszlám vallású – hadra fogható katonának látszó – emberek Európa felemelkedését segítik elő.

Pedig ez csak a fehér, keresztény rassz elpusztításának és az „elit” hatalomban tartásának egy újabb erőszakos kísérlete.

Bolondoknak néznek minket (engem), ha nem értek a migrációval egyet.

Mivel lesznek ezek az emberek itt, Európában, különbek, ha a saját országaikban sem boldogultak és inkább csak pusztítottak, mint alkottak?

Az az ember, akinek a kanál és a villa absztrakt fogalom, az nem fog alkotni, teremteni, az itt is csak rombolni és pusztítani fog.

Ezek a migránsok igazi sáskák, akik már felélték és kifacsarták az országaikat.

Egy sáskajárás pusztításával nézünk szembe, de ezek a sáskák most embernek kinéző primitív rabló bandák.

Lerabolják Európát – eh de mit beszélek, hiszen önként adjuk nekik – és elveszik, amit ők a magukénak gondolnak.

Merkel – és mindenki, aki a migránsokat támogatja – a saját kezével adja oda nekik Európát.

Az európai liberális bagázs és a magyarországi megvezetett liberális migránssimogatók gyülekezete egyaránt.

A hazai baloldali mikró pártok, akik egy elmebeteg (Gyurcsány) és egy idióta zombi (Soros) kottáját olvassák, mind-mind hazaárulók és börtönben a helyük.

Ebben az országban nincs helye migránsnak és nincs itt az ideje a sáskajárásnak.

És még egy gondolat – az egyik legdemokratikusabb országban, nevezetesen Franciaországban még mindig rendkívüli állapot van kihirdetve és ezt senkinek nem esik nehezére elfogadni.  Nem tiltakoznak az esetleges nehézségek miatt, mert már átélték a terrorizmus kegyetlenségét.

Magyarországon egy elmebeteg és kifacsart gondolat mentén vannak olyan képviselőink, akik nem szavazzák meg a rendkívüli állapot bevezetéséhez szükséges törvényeket.

Ez nem egy egyszerű hiba!

Ez egy egyszerű hazaárulás!

Ezeket a cikkeket olvastad már?