Blogolj!
2016.04.30.

A baloldali erőszak-lobbi tönkrement országról és mélyszegénységben élő magyarokról értekezik és ennek alátámasztására fröcsögi a világba Matolcsi és Orbán tevékenységét.

A Simicska és Soros által pénzelt médiumok, alapítványok és felületek csak erről beszélnek, cikkeznek és háttérbeszélgetéseken eszement sohaseholnemlesznek pártkatonák lincselésről vizionálnak.

Annyi, de annyi energiát fektetnek a kormány befeketítésébe, de sehol, semmikor, senki által nincs bemutatva egyetlen egy ilyenre létező bizonyíték.

Egy idióta, mindennel és mindenkivel – kivéve a más országokban élő magyar ajkúakat – azonosulni tudó Gyurcsány lehazugozza az ország miniszterelnökét, sőt kijelenti, hogy most már papírja is van róla, hogy Orbán egy hazug ember.

Pedig az őszödi beszéd döntött lemezeladási rekordot  és ez az ember nevezhet hazugnak olyan valakit, akinek még a cipőfűzőjét sem köthetné meg.

Ebben a demokratikus országban még ez is lehetséges.

Ez a Gyurcsány-féreg, aki meg merte azt tenni, amit az 56-os szabadságharc óta senki más, hogy a békésen tüntető emberek közé lövetett.

Ez az ember, aki a saját bevallása szerint is eladta az országot a külföldi nyerészkedőknek, ez a féreg honnan veszi a bátorságot mindehhez?

Ha nem elmebeteg – de szerintem is-is –, akkor kinek a zsoldjában állva ennyire magabiztos?

Az IMF saját nyilatkozata szerint 2010-ben, amikor az Orbán kormány került hatalomra az ország egy percre volt a csődtől.

És most deflációról beszélhetünk és euró bevezetésről – már ha megengedik az európai hatalmasságok – és létbiztonságról.

Pedig ez az ország nem Venezuela, ahol belefulladnak a kőolajba.

Az öregek szokták volt mondani – régen, aranyoskám, minden jobb volt. És így is érzik, de ez erre a korra már régen nem igaz.

Éltem és élek a késő kommunista a korai demokrácia és a mostani demokrácia idejében, de biztosan állíthatom és kijelenthetem − régen sokkal, de sokkal szarabb volt!

Ezeket a cikkeket olvastad már?