Blogolj!
2016.01.19.

A belga kormány a nőkkel szembeni viselkedési szabályokat oktató tanfolyamokat indít a menekülttáboraiban.

Vécéhasználatra tanítják a migránsokat a németek

Németországi migránsoknak készült beilleszkedési útmutatóban többek között arról írnak, hogy egy mosoly nem jelent még flörtöt, illetve hogy a nők egyenlőek a férfiakkal, és nem alárendeltek. A férfiaknak pedig meg kell adniuk a nőknek kijáró tiszteletet - még akkor is, ha azok fürdőruhában vannak.

Foglalkozást indít Norvégia az országba érkező menekülteknek, hogy elmagyarázza, nem minden nő prostituált, csak azért, mert alkoholt fogyaszt, nyilvánosan megcsókolja kedvesét és nincs talpig burkába burkolva.

Dániában a szexuális viselkedési normákról szóló kurzusokat kötelezővé tennék a menekültek számára, hasonlóan a nyelvi foglalkozásokhoz.

Ausztriában készült rajzos tájékoztató anyagban szintén az együttélés legfontosabb szabályait magyarázzák el a menedékkérőknek – úgy, hogy az írni-olvasni nem tudók is megértsék.

Egy észak-finnországi uszodában is zaklattak nőket: a skandináv országban az egyik uszoda hölgyvendége szerint egy fiatal menedékkérő egyszerűen besétált a női zuhanyzóba, majd többszöri felszólítás ellenére sem ment ki onnan. Az uszodából kitiltották január végéig a 16-17 éves menedékkérőket és kifüggesztettek egy arab nyelvű viselkedési szabályzatot is.

És ez csak néhány kiragadott példa a magyar sajtóból.

Ezek után mi következik?

Oktató anyag az Európai Unió használatához? Kihasználásához? Elhasználásához?

Merkel nyilatkozta egyszer, hogy ő milyen Európát szeretne. Lassan sikerül neki egy szar és használhatatlan Európát létrehozni.

Minden országnak van saját használati útmutatója.

Úgy hívják BÜNTETŐ TÖRVÉNYKÖNYV!

 

Ezeket a cikkeket olvastad már?