Blogolj!
2016.01.21.

Soros felébredt a vámpírok völgyében és az álmáról kezdett mesélni.

Elmesélte, hogy az álmában Merkel Európa megváltóasszonya lesz – ha törik, ha szakad –, és a migránsok lesznek az ő új reményteljes népe.

Kénytelen volt az álmáról beszélni, mert Merkel hatalma és Soros jövőképe hatalmas gellert kapott az Európában elhatalmasodott migráns erőszak- és terrorhullám kegyetlen valóságától.

Természetesen Orbánról sem feledkezett meg, mint Európa fő gonoszáról, akinek fasiszta, kirekesztő és populista politikája megmérgezi Európa nemzeteit.

Azokat a nemzeteket, akiket Merkel megváltóasszony éppen szétzilálni készül.

Soros fél, mert egy olyan hatalmi környezet jöhet létre, amely számára roppant előnytelen és kínos intézkedéseket hozhat és fog hozni.

Tulajdonképp új frontokat kell nyitnia, mert amennyiben Merkelt – mint új megváltót – megfeszítik, akkor gyaníthatóan sok országban elveszítheti az általa fontosnak tartott  befolyását.

Orbán gyalázásának és Merkel istenítésének párhuzamba állítása undorító és aljas, mert Orbán soha senkit nem ostorozott politikájának követésére.

Nem követelte senkitől, hogy kerítéseket építsen,  csak azt kérte, hogy az ellenőrizetlen és nyakló nélküli bevándorlást ne engedjük Európába.

Soros újabb kirohanása egy – a befolyását és szavai hitelét vesztő – reménytelen, elmebeteg, öreg vámpír siráma, mert Európa nem tűri tovább élősködő életformáját.

Amikor kisüt majd a nap és mindenki kilábal ebből a liberál-kábulatból, látni fogjuk azokat a sebeket, amiket ez a migránsválság és az ehhez csatlakozó európai aljas vérszívók okoztak.

Merkel bukik a politikájában, Soros vámpír a magyarok felől érkező napsütés hatására végre elhamvad.

Európa pedig egy olyan vezetőt választ, aki együtt nézi a nemzeti érdekeket Európa érdekeivel.

Mindegy, hogy ki lesz az a vezető, csak épeszű és magyar legyen.

Címkék: Merkel, Soros, vámpírok

Ezeket a cikkeket olvastad már?