Blogolj!
2016.11.09.

Teljesen egyértelművé vált, hogy a Jobbik elkötelezte magát, egy magyarországi iszlám állam létrejötte mellett.

Semmi más nem indokolhatja, hogy – az arcukon gúnyos mosollyal – nem szavazták meg az alkotmány módosítását.

Többszöri ígéretük ellenére– hogy megszavazzák a módosítást – szembe köpték a magyar embereket, de legfőképp a saját választóikat.

A baloldal nyavalygói, hőzöngői és idiótái mellé most csatlakozott a jobboldal kis ellenzéki pártja is, akiknek képviselői kezüket dörzsölve dőlnek hátra abban a székben, amit a választóik tettek a seggük alá.

Ezek az emberek nem értik, hogy nem egy egyszerű migrációs probléma zajlik a világban, hanem a radikális iszlám erőszakos térhódítása, hjaj, de mit is beszélek én (?!) – nincs itt erőszak, hiszen van itt egy Jobbik nevű pártocska, amely szívesen és rég nem látott barátként üdvözli az iszlám radikalizmust…

Az idióta ballib hőzöngők legnagyobb örömére a hazaárulók táborába csatlakozott most a Jobbik. Mondvacsinált indokok mögé bújva nem nyomták meg a szavazógombot és ezzel hatalmasra nyitották a kötelező betelepítés lelakatolni szánt kapuját.

Imádkoznunk kell, hogy Magyarország észnél lévő vezetőinek legyen elég kitartásuk, hogy a meghajlított gerincek árnyékában meg tudják védeni az országot.

A Jobbik pedig csak annyit fog számítani, mint az orrunkból kitúrt fikagolyó.

Címkék: gerinc, meghajlott, Vona
2016.05.07.

A Fidesz valamit nagyon, de nagyon jól csinálhat.

Soha ennyi szövetségrelépés lehetőségét nem tapasztaltuk az újkori magyarországi demokrácia óta.

És ez azért lehetséges, mert ez a sok kis párt – élükön a DK-val – rémülten vette észre, hogy amennyiben nem sikerül lejáratniuk a magyar és a magyarokkal szimpatizáló népek előtt a most regnáló hatalmat, ők valószínűleg soha többet nem kerülhetnek hatalomra.

Ez számukra olyan rémisztő, hogy mindenki mindenkivel szövetkezni akar csak, hogy valamikor a közeljövőben még leírhassák az újságok és a médiumok pártjaik nevét.

Eleddig még nem volt tapasztalható az újkori demokráciánkban ilyen méretű lejárató kampány az éppen hatalmon lévők ellen.

Irtózatos energiákat fektetnek abba, hogy beszéljenek róluk, mint kormányváltó pártokról és véres verejtékük törölgetésével bizonyítani akarják, hogy ők megszolgálják a bizalmat érdemlik a fizetésüket.

Azt a fizetést, amit jobbára külső erők dobnak nekik össze.

A Jobbik a Gyurcsány által vezetett DK forgatókönyve szerint kigolyózta a hatalomból a radikálisabb és népszerűbb vezetőket, hogy végre szövetségre léphessenek, és kijelenthessék, ők lesznek a következő kormány alakítói.

Az MSZMP MSZP meg csak kapkodja a fejét és továbbra is a népszavazásra gyúr.

Hol van már az oktatási rendszer védelme, az egészségügy problémája és a stadionok építése körül kialakult hisztéria?

Itt kérem, a valós hatalom megszerzése a tét – és a pártjaik jövője.

Csak szólok előre: Gyurcsány már elmondta, hogy ők hazudtak éjjel meg nappal, hogy a hatalmukat megtarthassák.

Miből gondoljuk, hogy ez megváltozott mostanra?

Amikor a szar a szarral találkozik ott mindenki szaros lesz…

Ezeket a cikkeket olvastad már?